fbpx

Kralj drame: Pitbul po hollywoodsko odigral omedlevico, da bi se izognil striženju nohtov!

Foto: Printscreen

Če je kdo mislil, da psi nimajo igralskih sposobnosti, se je uštel. Videoposnetek, ki se je razširil po družabnih omrežjih, je namreč pokazal, kako pes pasme pitbul obvlada igranje omedlevice, da bi se izognil njemu nepriljubljenemu opravilu – striženju nohtov.

Posnetek prikazuje rjavo-belega pitbula, ki, ko ugleda, da ga čaka striženje nohtov, poskrbi za predstavo pred svojo lastnico. Pitbul je namreč prepričljivo odigral omedlevico, da bi se le izognil aktivnosti, ki mu ni pretirano pisana na kožo.

Domiselnosti mu ne manjka
Sprva je pes sicer vzdignil taco, saj je to od njega zahtevala lastnica, a se je zatem nemudoma domislil ideje, kako se aktivnosti premeteno izogniti. Glede na to, da je pes nedvomno izkazal veliko mero domiselnosti, ne čudi, da je posnetek, ko je pred kratkim prišel v javnost, le-to povsem osvojil.

Glede na to, da je posnetek komentiralo mnogo ljubiteljev živali, je mogoče pričakovati, da bodo psičku z imenom Oskar zaradi dobro odigrane predstave ponudili vlogo v kakšnem kratkem filmu, komediji ali pa družinskem filmu.

Hana Murn