fbpx

Kraljev spolni nagon ogrozil državo: Nekdanji španski kralj imel tako visok libido, da so mu vbrizgavali ženske hormone

Juan Carlos in njegova nekdanja ljubica Corina Zu Sain-Wittgenstein.

Nekdanji španski kralj Juan Carlos I., star 83 let, je zaradi svojega spolnega nagona postal grožnja državi, trdi nekdanji šef policije. Po izgnanstvu namreč živi v luksuznem hotelu v Abu Dhabiju, španska tajna služba pa naj bi mu vbrizgala injekcijo ženskih hormonov,  ker naj bi njegov spolni nagon ogrozil državo.

To je na seji skupščine dejal nekdanji šef policije, člani vlade pa niso verjeli njegovim besedam, se na ves glas smejali in dejali, da je zgodba kot iz prizora filma James Bond.

José Manuel Villarejo trdi, da za idejo domnevno stoji nekdanji vodja Nacionalnega obveščevalnega centra (CNI) in tesen zaveznik nekdanjega monarha Felix Sanz Roldan. Slednji trditve, da je bil vpleten v injeciranje, zanika in pravi, da je to izvedel šele, ko mu je to povedala kraljeva nekdanja ljubica Corina Zu Sain-Wittgenstein. Ravno ona je v posnetku leta 2016 priznala, da mu člani družine vbrizgavajo ženske hormone, da bi mu zmanjšali spolni nagon.

Nekdanji španski kralj Juan Carlos I.

Govori se, da je imel kralj Juan Carlos do zdaj kar pet tisoč ljubic. Vpleten naj bi bil v pranje denarja, svojim ljubicam pa naj bi nakazoval tudi po 65 milijonov evrov. V knjigi Kralj 5000 ljubic je španski pisatelj in vojaški zgodovinar Amadeo Martinez Ingles razkril in zbral dokaze o kraljevi spolni zgodovini. V knjigi omenjenega zgodovinarja je Carlos predstavljen kot spolni odvisnik, saj je imel po zgodbi iz knjige v samo 6 mesecih 62 ljubic, v svojem “strastnem obdobju”, med letoma 1976 in 1994, pa je spal z 2.154 ženskami. Pilar Eyre, ki je preučevala špansko kraljevo družino, je izjave Inglesa potrdila in dejala, da je nekdanji kralj tudi pri 25 letih poskušal imeti spolne odnose s princeso Diano.

Sara Kovač