fbpx

To je nekoč najbolj privlačen zdravnik, ki se mora ves čas upirati skušnjavam

dr. Vasilije Vujović (foto: Instagram)

Leta 2017 je britanski Daily Mail naziv za najbolj privlačnega zdravnika na svetu podelil plastičnemu kirurgu iz Beograda, danes pa sodeč po njegovem videzu sloves še vedno ohranja. Sam pravi, da je lepota v očeh posameznika in kljub nazivu ostaja skromen in pravi, da obstajajo bolj privlačni od njega, le da se ne fotografirajo.

Že pred nekaj leti so svetovni mediji pisali o najbolj zaželenem kirurgu na svetu, ki prihaja iz Beograda in mu je ime Vasilije Vujović. Vse od članka o njem, ki se je pojavil v enem izmed najbolj znanih tabloidov na svetu, Daily Mailu, pa zanimanje žensk ne samo iz Srbije, ampak tudi iz celega sveta, ni pojenjalo. Na družbenih omrežjih mu nenehno pošiljajo komplimente, vljudnostne in celo nespodobne ponudbe.

33-letnik se ukvarja z rekonstrukcijsko in estetsko kirurgijo, na družbenih omrežjih pa zelo pogosto objavlja slike svojega dela, a to ni razlog, da ima več kot 200.000 sledilcev. Ženske si želijo biti z njim, moški pa želijo izgledati kot on. Če pogledate njegov Instagram profil, vam bo jasno, zakaj. Med njegovimi deli rekonstruktivne kirurgije boste naleteli na ogromno fotografij zdravnika iz telovadnice, s pohodov, selfijev in težko se je odločiti, na kateri je videti bolje. Vujović je priznal, da mu je bilo zaradi videza ponujenih več napredovanj, vendar jih je zaradi poklicne etike zavrnil, njegov videz pa naj bi mu nemalokrat celo povzročal težave. Za medij Wanted je namreč dejal, da se je moral naučiti upirati skušnjavam. In kljub temu, da se ukvarja z estetsko kirurgijo in je lepota drugih odvisna od njegovih rok, Beograjčan pravi, da videz pri nasprotnem spolu zanj ni odločilen.

“Ne maram agresivnih deklet, ampak tista, ki so zanimiva, zabavna in imajo smisel za humor. Fizični videz ni pomemben. Lepota je v očeh opazovalca. Zato mi je pomembno, da je lepa meni,” je pojasnil za Wanted.

Od nekdaj si je želel biti kirurg
Dr. Vujoviću na Instagramu danes sledi več kot 225 tisoč sledilcev, to družbeno omrežje pa zelo spretno uporablja ne le za zabavo, ampak tudi za promocijo lastnega posla. Pogosto objavlja fotografije svojega dela na področju plastične kirurgije, z veseljem pa s svojimi sledilci deli tudi utrinke iz zasebnega življenja.

dr. Vasilije Vujović (Foto: Instagram)

Kljub temu, da je športni navdušenec, je za medije povedal, da je zelo zgodaj odkril svojo strast do medicine, “vedno sem vedel, da bom kirurg, ker me je to najbolj zanimalo, a okoliščine so me pripeljale do plastične kirurgije. Vsak poseg, tudi najmanjši, je izziv, saj nosi s seboj veliko odgovornost,” je pojasnil za “Story” lani.

Tanja Brkić