Nekdanji mož Severine spregovoril – tudi o intimnosti in najbolj grenkih izkušnjah

Multimilijonar Milan Popović se počuti prevaranega s strani pevke Severine (foto: Twitter)

Multimilijonar Milan Popović oziroma “kralj bakra”, kot mu pravijo, je v oddaji na Tv Pinku spregovoril o šokantnih podrobnosti o svoji pretekli zvezi s popularno hrvaško pevko Severino. Med ostalim je povedal, da ima Severina “nenadzorovano osebnostno motnjo, zaradi katere se vede tudi agresivno”. Ne le, da je od njega zahtevala, da odplača njen milijonski kredit, krenila naj bi tudi nad polovico njegovega premoženja, za katerega naj bi bila pripravljena storiti marsikaj.

Nekdanji intimni partner Severine Vučković multimilijonar Milan Popović je v svoji izpovedi na srbski televiziji spregovoril o sojenju s pevko, med drugim je po po poročanju Kurirja priznal celo, da ga je strah njenih nenadnih sprememb v razpoloženju, zaradi katerih škoduje tudi ljudem, ki so ji blizu.

Popović se je po šestih mesecih zveze s Severino odločil za ločitev zaradi njenega pogostega nihanja razpoloženja. V oddaji je priznal, da ga je Severina hotela “prikleniti” nase z nosečnostjo, kar ji je tudi uspelo za nekaj časa, saj Popović ni želel, da otrok odrašča brez starša, vendar ji je pojasnil, da intimna zveza med njima ni mogoča, “od leta 2011 se videvamo in družimo, vse sem financiral. Nikoli nisva živela skupaj, videvala sva se ob koncih tedna“, je uvodoma povedal Popović.

Popović je povedal, da je z Igorjem Kojićem v dobrih odnosih. (Foto: zajem zaslona)

V nadaljevanju je povedal, da je njuno zvezo želel prekiniti že leta 2013, vendar je Severina odreagirala histerično. Sprva ni bilo jasno zakaj, nato pa je jasno razkrila svoj načrt in razkrila, da ima milijon evrov posojila. Prosila je, naj ga odplačam in plačujem še 10 tisoč evrov alimentacije, je dejal Popovič v oddaji. Popovič je prepričan, da je bil Severinin “finančni projekt”, ki ga je želela izkoristiti na vse možne načine, med drugim naj bi ga izsiljevala tudi za intimne odnose in jih pogojevala s srečanji z otrokom.

Severina je Popoviću grozila, da mu bo preprečila videvanja z otrokom, če z njo ne bo intimen (Foto: Facebook)

Popovič je med ostalim komentiral tudi svoj odnos z njenim nekdanjim možem Igorjem Kojićem, za katerega je priznal, da se dobro razumeta in da mu je hvaležen, da je njegovemu sinu omogočil prijetno družinsko življenje, medtem ko mu je Kojić priznal, da se Severinini menedžerji večino časa ukvarjajo z načini, kako Popoviču zagreniti življenje. “Severinina pevska kariera se zaradi najinega konflikta ne more izpeljati. Je pevka, kakršna je. Njene pesmi nikakor niso odvisne od tega, kakšen je njen odnos do mene in kaj se dogaja v njenem zasebnem življenju. Mislim, da me njen piarovec že nekaj časa skuša spraviti iz Hrvaške, da mi sodišče ne bi moglo dodeliti otroka. Na vsak način me poskušajo očrniti, na tem intenzivno delajo.”

Severina naj bi za premoženje storila marsikaj. (Foto: Facebook)

Po njegovih besedah ima Severina neko motnjo, zaradi katere postane agresivna, s tem, da naj bi se omenjeni izbruhi pojavljali vse bolj pogosto. “Če si na primer sposoben zagroziti lastni sestri in ji reči: “Ubila te bom, ubila te bom …” in ji skušaš z ostrim predmetom odrezati prst, pomeni, da tudi lastna družina ni sveta”, je po poročanju Kurirja dejal Popovič, ki ga ne preseneča Severinino vedenje in njene namere, sploh, ko je v igri premoženje ali denar. Da Severina ni samostojna, naj bi po njegovih besedah priznal tudi njen nekdanji mož Igor. “Okoli sebe ima to ekipo, ki namesto nje sprejema vse pomembne odločitve … Ti ljudje gledajo samo na svoje interese, niso z njo, ker jim je Severina draga oseba. Njihov glavni interes je dobiček in samo dobiček“, je za konec povedal Milan.

Ana Horvat