fbpx

[VIDEO] Žurerska dvojčka osvajata svetovni splet: Razgrajala sta vse od polnoči pa do sedme ure zjutraj

Foto: printscreen

Nekateri starši, predvsem bodoči, velikokrat živijo v iluzijah: otročke se zvečer nahrani, umije in dá spat. Potem je čas za starša in njuno sprostitev. No, realnost je čisto nekaj drugega, kar potrjujeta tudi nagajiva dvojčka v videu, ki je smešen za vse, le za starše malčkov malo manj …

Kamera v spalnici dveh malčkov je razkrila, da nagajiva dvojčka ponoči ne spita, ampak uhajata iz svojih posteljic in imata “gimnastične vaje” pa tudi zaupne pogovore. Dvoletnima dvojčkoma Andrewu in Ryanu očitno igre in čebljanja nikoli ni dovolj, ovira za to pa ni niti tema. Simpatičen video sta objavila kar njuna starša Jonathan in Susana Balkin iz New Yorka, v njem pa je tudi razkrito, da se malčka nista preveč obremenjevala s staršema ter da sta takoj, ko sta starša odšla iz njune sobice, nadaljevala z vragolijami. To si lahko ogledate tudi tukaj:

V tem simpatičnem posnetku je razkrito, kako eden od dvojčkov sam pobegne iz ograjene posteljice in začne po prostoru razporejati blazine, a se mu kaj hitro pridruži tudi bratec. Potem ko sta utrujena od skakanja po blazinah, pa sedeta na kavč in se pogovarjata o tistem, kar zanima le dvoletnike. A globok pogovor ne traja dolgo, saj začneta hitro spet premikati blazine in skakati po njih. Zabavo seveda prekineta starša, a ko za seboj zapreta vrata, malčka spet nadaljujeta z “žurko”. Posnetek si je sicer ogledalo že več kot 11 milijonov ljudi, starša pa sta razkrila, da posnetek zajema časovni razpon vse od polnoči do sedmih zjutraj, piše Daily Mail. Če se sprašujete, zakaj vaši otroci zjutraj tako težko vstanejo, je morda čas, da v njihovo spalnico namestite kamero. Le kaj bo razkrila?

M. S.