Lepa asistentka Andreja Plenkovića na kongresu EPP v Zagrebu požela veliko pozornosti

Foto: Vlada Republike Hrvaške

Na kongresu Evropske ljudske stranke v Zagrebu so delegati za predsednika stranke izvolili dosedanjega predsednika Evropskega sveta Donalda Tuska. Toda Tusk ni edini, ki se je znašel v soju žarometov. Razlog za to namreč predstavlja simpatična rjavolasa asistentka hrvaškega predsednika vlade Andreja Plenkovića.

Premierjeva asistentka Tena Mišetić je odprla plenarno zasedanje kongresa EPP in tudi vodila program v zagrebški Areni, ne čudi, da je pritegnila tako pozornost medijev kot tudi vseh prisotnih na volilnem kongresu stranke.

Njegova asistentka je bila tudi v Evropskem parlamentu
Mišetićeva, ki je zaključila zagrebško fakulteto za ekonomijo in management, je bila v času, ko je bil Plenković evropski poslanec, tudi Plenkovićeva pomočnica v Bruslju. Ko je Plenković postal predsednik vlade, je Mišetićeva postala ena njegovih najbližjih in najpomembnejših sodelavcev, poroča hrvaški Jutranji list.

Foto: epa

Sicer ima Mišetićeva tudi dobro zaledje, njen oče, Ivan Mišetić, je bil nekdaj direktor letalske družbe Croatia Airlines, njena mati pa zaseda direktorsko mesto v hrvaškem Telekomu.

Hana Murn

 • Šiški padobranac

  Plenkotova ljubica?

  • janko

   Aja, on jih lahko dobi kolikor hoče. Poglejmo si balkanske lisjake hrvoje. Slovenceljni smo piščančki proti njim!

   • rdečicvet

    piši v svojem imeni – slovencelj -vedno te ljubi svetlana ;) v SVN so Slovenci !

    • janko

     Če smo pa taki loleki, da obup. Abup!

 • Ivan Ivanovič

  Koga briga Plenkovičeva asistentka. Pomembno je, da je globalistična lutka Tusk postal predsednik EPP. Njegova glavna programska točka: boj proti populizmu. Kaj to v praksi pomeni, vemo: boj proti vsem domoljubnim Evropejcem in boj proti narodnjakom vseh evropskih narodov. Istočasno to pomeni tudi boj za ekscesne migracije v Evropo. To pomeni tudi boj proti “populističnim medijem” kot je za fašiglobaliste tudi Nova24TV. Tusk je izdajalec Evrope in njenih narodov, ki se mu je odrekla celo rodna Poljska. EPP pa ga je izvolila za svojega predsednika. Delegati na kongresu pa politično korektno tiho. Z EU je konec. Definitivno. Samo vprašanje časa še je, kdaj bodo začele domine padati.

  • Andre Frass

   Ursola ni nič boljša

 • RATATA

  “eNDeHa če nam dat Bosnu, eNOBe pa Istru” je rekel Hebrang po pričevanju njegove soproge…., EU “će im dat” pa še osamosvojeno socjalistično mafijsko Republiko Slovenijo!!

 • slosin

  verjetno sodelujeta tudi horizontalno….

  • Slehernik

   Kako pa misliš, da je dobila službo?

 • Black_hawk

  Čimprej ven iz EU, globalno hočejo uničiti nacionalne države, uničiti hočejo krščanstvo tradicijo, izpod komunizma smo prišli pod kap!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!