fbpx

Werner: V Ljubljani so duševni reveži

foto: Facebook

“Če živiš v Ljubljani, lahko rečeš, da živiš v prestolnici Slovenije, to je pa tudi vse. Jaz sem si ‘počistil’ možgane, ker sta mi ta energija in smog v Ljubljani celo možgane zastrupila,” je kritičen Werner, ki se je iz Ljubljane preselil v Logatec.

Zdaj pevec Werner živi popolnoma drugačno življenje, kot ga je bil vajen v Ljubljani: “V Ljubljani sem začel spreminjati svojo osebnost, da bi bil všeč prebivalcem tega mesta. Če sem se smejal, ni bilo v redu, če sem bil resen, ni bilo v redu, če sem pozdravil, ni bilo v redu, če nisem pozdravil, spet ni bilo v redu. Zdaj imam končno svoj mir, vsak dan grem na fitnes in se na sploh odlično počutim. Tudi Kanenas je popolnoma druga. Tukaj ima ogromno prijateljev, postala je popolnoma drugačna oseba.”

“V Ljubljani ni imela nikogar od svojih vrstnikov, s komer bi se družila, imela je samo pogled na parkirišče in avtomobile, tukaj pa kar prekipeva od veselja do življenja. V Ljubljani so ljudje duševni reveži, so kot roboti in nimajo časa za sebe. Sploh ne moreš verjeti, kako radostni in srčni ljudje živijo samo 10 minut stran od prestolnice,” nam je ves energičen zaupal kralj ljudskih src.

M. A.