fbpx

Melania Trump ob vrnitvi iz evropske turneje presenetila v stilu igralk iz zlate dobe Hollywooda

Foto: Twitter

Prva ameriška dama slovenskih korenin Melania Trumo se je v petek vrnila v ZDA, po tem ko je z možem Donaldom Trumpom končala evropsko turnejo. Kot je v navadi, je Melania poskrbela za to, da njen videz ob vračanju ni ostal neopažen, saj je ta spominjal na izgled zvezd iz zlate dobe Hollywooda.

Ko je Melania zapustila Irsko in se napotila proti Združenim državam Amerike si je nadela brezčasen trenčkot znamke Burberry, videz pa dopolnila s Hermesovim šalom v ledeno modri barvi. Z izgledom je tako obudila slog smetane, katere najboljši primer so bile hollywoodse igralke zlate dobe.

Ljubitelji modnih smernic se bodo spomnili, da je Melania isti plašč že oblekla in sicer lani, ko je ta obiskala Belgijo. Z izbiro trenčkota se je tedaj poklonila filmu Zajtrk pri Tiffanyju (Breakfast at Tiffany’s), kjer je vlogo odigrala ena najbolj uspešnih ameriško-belgijskih filmskih igralk na svetu Audrey Hepburn. Ob tem pa je Melania ostala zvesta svojemu stilu in videz dopolnila s črnimi sončnimi očali v kvadratasti obliki znamke Saint Laurent in črnimi salonarji znamke Christian Louboutin, poroča Breitbart.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Z izbiro svojega stila se je Melania vrnila v čase poznih tridesetih in zgodnjih šestdesetih let, ko so v Hollywoodu kraljevale igralke kot so Sofia Loren, Elizabeth Taylor, Joan Crawford, Hedy Lamarr, Greta Garbo in Audrey Hepburn po svetu sprehajale v plaščih, šalih in sončnih očalih, da bi odvrnile svoj pogled od bliskavic fotoaparatov. Ob prihodu v Washington se je Melania preoblekla v mornarsko modro obleko brez rokavov znamke Sportmax in na sebi obdržala svoja sončna očala. Ob tem pa je kot vedno do sedaj presenetila z izbiro salonarjev Christiana Louboutina s črtasto pisanim vzorcem.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

H. M.