fbpx

Melania Trump sama na potovanje v Afriko

Foto: Instagram

Prva dama ZDA Melania Trump namerava v oktobru obiskati več afriških držav. To bo njeno prvo veliko potovanje brez soproga, predsednika ZDA Donalda Trumpa, odkar je postala prva dama. Seveda je bila že sama na krajših izletih v Mehiki in tudi v Kanadi, a kot pravi, se tega potovanja izjemno veseli.

Kot vemo, se je prva dama v svoji kampanji “Be Best” (bodi najboljši) osredotočila na pomoč otrokom vsega sveta. V izjavi je dejala, da se veseli tega potovanja, saj bo imela priložnost videti, s čim se soočajo tamkajšnji otroci, jim pomagati, naučila pa se bo tudi zgodovine in kulture Afrike. “To bo moje prvo potovanje v Afriko in vesela sem, da bom spoznala težave otrok in se naučila o tamkajšnji bogati zgodovini,” je dejala Melania Trump in dodala, da smo “globalna družba in verjamem, da imamo z odprtim dialogom in izmenjavo idej priložnost učiti se drug od drugega”.

Glede na to, da je Melania prava modna ikona in vedno uskladi svoj stil s priložnostjo, pa komaj čakamo njeno izbiro oblek na tem potovanju. Kot vemo iz preteklosti, zagotovo ne bo razočarala modnih poznavalcev kot tudi ne drugih, saj bo zagotovo zablestela in vsakogar osupnila.

Foto: Twitter

Melania Trump s prvo damo Južne Koreje (Foto: EPA)

Foto: epa

Foto: epa

A.B.