Na katerega konja pa vi stavite?

Foto: Kasaški klub Stožice

Ljubitelji konj bodo danes popoldne prišli na svoj račun na hipodromu Stožice, kjer potekajo kasaške dirke. Za naslov najhitrejših kasačev se bodo tekmovalci pomerili na osmih dirkah in kot se za takšna tekmovanja spodobi, bodo gledalci pred vsako dirko lahko tudi stavili. Pred zaključkom ob 18. uri se bo odvilo osem dirk. 

Kasači se bodo potegovali za nagrade od 500 evrov, kolikor bo prejel zmagovalec prve dirke z naslovom “Potok Glinščica”, pa do 20 tisoč evrov, kolikor bo prejel zmagovalec zadnje dirke “Potok Pržanec”. Gledalci bodo lahko stavili na kobile z imeni, kot so “Lušt”, “Concorde Jet”, “Miss Peška” in druge. Najmanjša možna stava bo znašala 2 evra, staviti pa bo mogoče na posebne delu na tribuni za gledalce.

Prireditev organizira Kasaški klub Stožice v sodelovanju s Kasaško centralo Slovenije. Na tekmi bodo prisotni konji in tekmovalci iz celotne Slovenije, poskrbljeno bo tudi za lačne, žejne, niso pa pozabili niti na najmanjše, ki bodo lahko jahali ponije ali se igrali v otroškem parku Lumpi. Vstop je prost.

Ž. K.