fbpx

Nage čistilke so v Veliki Britaniji postale pravi hit – če imate vsaj 76 evrov za uro čiščenja

Fotografija je simbolična (foto: iStock)

Petindvajsetletna Emily Nikol iz Velike Britanije naga čisti domove svojih strank. Zaposlena je v podjetju naturističnih čistilcev, ki zaposluje 80 moških in žensk. Emily vam bo stanovanje očistila za 76 evrov na uro.

V Veliki Britaniji postajajo nagi čistilci pravi hit, saj ima podjetje Natural Cleaners že 80 zaposlenih. Emily, ki se je javno izpostavila, pa je povedala, da je čiščenje brez oblačil zanjo povsem normalno, hkrati pa zasluži precej denarja. Za posel je izvedela prek enega od prijateljev.

Za to, da vam bo Emily očistila stanovanje, boste morali plačati 76 evrov za prvo uro, vsaka naslednja pa stane 65 evrov. Še prej pa morate podpisati pogodbo, ki vas zavezuje, da ne smete komentirati ali dajati kakršnih koli izjav glede nagih delavcev. Slednji ne smejo imeti opravka niti s strupenimi kemikalijami, piše Daily Mail.

Večina strank je nudistov
Emily je z delom zadovoljna, saj doslej ni imela nobene slabe izkušnje, zaradi katere bi zamenjala svojo službo. “Vse naše stranke so v glavnem nudisti,” zato glede njenega dela ni v skrbeh niti njen mož, ima tudi podporo sestre in prijateljev. Emily pravi, da se ne počuti kot seksualni objekt, goloto sprejema kot nekaj povsem običajnega, “saj smo vsi goli pod obleko”.

Laura Smith, direktorica podjetja s sedežem v Londonu, pa pravi, da so njihove stranke moški in ženske, po medijskih objavah o njihovih uslugah pa jim posel tudi hitro raste.

M. P.