fbpx

Najlepše poročne destinacije na svetu

(Foto: Facebook).

Si želite veliko ali intimno poroko? Želite dahniti ‘da‘ ob šumenju valov ali v čarobnem vzdušju starodavnih graščin? Tu je nekaj najlepših destinacij za najlepši dan vašega življenja. 

Resort Pedregal, rt Svetega Luke na Kalifornijskem polotoku, Mehika – na svetu je veliko prelepih plaž, a le redko katera se lahko kosa z lepoto Kalifornijskega polotoka v Mehiki. Resort Pedregal s svojo odročno plažo, strmimi pečinami in čudovitimi sončnimi zahodi omogoča posebno romantično vzdušje za vse, ki si želijo preživeti svoj najlepši dan na plaži. Poročni obred poteka na sami plaži ali na eni izmed teras, ki se spuščajo v ocean.

(Foto: Facebook).

Grad Leeds, Velika Britanija – s svojim jarkom, dvižnim mostom in slikovitimi vrtovi je grad Leeds odlična lokacija za pravljično podeželsko poroko, poročnemu obredu pa sledi pogostitev v banketni dvorani iz 13. stoletja. Novopečeni ženin in nevesta lahko poročno noč preživita v luksuzni spalnici tega starodavnega gradu.

(Foto: Facebook).

Tribeca Rooftop, New York, ZDA – najboljša destinacija za luksuzno mestno poroko je zagotovo New York, Tribeca Rooftop pa ponuja enega najlepših razgledov na Manhattan in reko Hudson. Gre za eno najbolj romantičnih destinacij v New Yorku. Streha zadošča za veliko poroko s 400 gosti, ki bodo zaplesali pod zvezdnatim nebom z vami na vaš poseben dan.

(Foto: Facebook).

Helena Bay, Nova Zelandija – če ste si vedno želeli intimno romantično poroko, je Helena Bay, majhen elitni hotel na zasebnem delu novozelandske obale, pravi za vas. Hotel ima pet hišk, ki zadoščajo za le 10 gostov, kar bo močno oklestilo vaš seznam povabljencev. Imeli pa boste popolno zasebnost, saj je hotel oddaljen kar uro vožnje od najbližjega mesta.

(Foto: Facebook).

InterContinental Danang Sun Peninsula Resort, Vietnam – nahajajoč se na velikem pobočju s pogledom na zasebni zaliv in kar 197 sobami za vaše povabljence, je to letovišče najboljša izbira za vse, ki si želijo velike poroke. Vaši gosti bodo lahko uživali v bazenih, na zasebni plaži in v številnih dejavnostih, ki jih ponujajo, med njimi tudi izlet v Hoi An, ki spada na seznam Unescove svetovne kulturne dediščine.

(Foto: Facebook).

U. V.