fbpx

Najljubša televizijska oddaja kraljice Elizabete? Njeno veličanstvo nikoli ne zamudi tega programa

Foto: epa

TV-zvezda resničnostnih šovov je razkrila, da kraljičino osebje vedno posname njen šov, saj si ne upa privoščiti ‘spodrsljaja’, da bi kraljica zamudila del svoje najljubše oddaje.

Brendan Sheerin, zvezda resničnostne oddaje Coach Trip na “Channel 4”, trdi, da je angleška kraljica Elizabeta eden izmed najbolj navdušenih gledalcev te oddaje. 58-letni Sheerin je namreč razkril, da kraljičini pomočniki poskrbijo, da lahko vedno zasedena monarhinja brez skrbi ujame njegov resničnostni šov. “Slišal sem, da oddajo posnamejo, ko kraljice ni, da si jo lahko ogleda kasneje. Tako sem ponosen, ker obožujem kraljico. Mislim, da je neverjetna dama, še posebno zaradi vseh dobrih stvari, ki jih je naredila za to državo. Ona je fenomenalna!”

Obožuje tudi “plesočo kraljico”
Novica, da kraljica Elizabeta spremlja to oddajo, je zaokrožila, potem ko so britanski tabloidi razkrili, da njeno veličanstvo obožuje Abbo in pesem Dancing Queen. Na Radiu 2 naj bi celo sama razkrila, da vedno, ko zasliši to pesem, poskuša narediti nekaj korakov iz koreografije. DJ-ju je menda rekla: “Vedno poskušam zaplesati, ko zaslišim to pesem, ker sem kraljica in rada plešem,” piše Express.

M. S.