fbpx

Ne le modna ikona, tudi srčna kraljica: Melania osupnila s svojo obleko in vedenjem

Foto: epa

Ameriška prva dama je na prvem kongresnem pikniku nosila obleko modne oblikovalke Mary Katrantzou, ki stane 2.255 ameriških dolarjev oziroma nekaj več kot 2.000 evrov.

Še bolj kot njena obleka pa je pozornost pritegnilo njeno sproščeno vedenje, saj je bilo na tem pikniku očitno, da 47-letna Melania obožuje otroke. Nekatere je vzela celo v naročje, odlično pa se je zabavala tudi ob svojem možu, predsedniku ZDA Donaldu Trumpu.

Foto: epa

Svojo silhueto poudarila s pasom z zlatim detajlom
Melanii zares pristoji vse, kar se odloči obleči. Tako je blestela tudi v beli obleki s črtastim potiskom v različnih barvah, ki je bila tokrat bolj drznega kroja, brez rokavov in z dolžino malo pod koleni. Svojo popolno silhueto je poudarila s pasom v rjavi barvi in z zlatim detajlom. Express piše, da so bili prava pika na i čevlji v rožnati barvi. Prav tako so bili opazovalci pozorni na njene lase, ki so ji med sprehajanjem valovito plapolali. Najbolj uspešna Slovenka zna opozoriti nase, daj pa tudi tisti, ki so ji v času predvolilne kampanje očitali preveč zadržanosti, o njej pišejo kot o sodobni Jackie O.

 M. S.