fbpx

Nekdanja žena Iva Mojzerja imigrirala v Turčijo

Sonja Mojzer (foto: Facebook)

Sonja Mojzer, ki jo večina pozna kot nekdanjo ženo pevca Iva Mojzerja, malo manj ljudi pa ve, da je zanj napisala okrog 60 ljubezenskih pesmi, je popokala kufre in odšla živet k starejši hčerki Tadeji v turško Antalyo.

Zdaj pravi, da z Ivom skoraj nimata stikov. Citiramo: “Vsak zase imava svoje življenje! In pravzaprav živiva v dobrih odnosih.” Z njim ima tudi mlajšo hčerko Adriano, trenutno pa živi pri starejši hčerki Tadeji, ki je plod ljubezni iz njenih zaljubljenih študentskih let. “Na obe sem zelo ponosna. Starejša je mamica dveletni deklici, mlajša pa je že diplomirala,” pravi Sonja, ki je v Sloveniji zadnja leta preživljala pekel – najprej je zbolela za rakom, tega uspešno premagala, potem pa je morala zgraditi še novo, pozitivno samopodobo.

Vse je mirno in ljudje so nasmejani
Uspelo ji je in tudi to je razlog, zakaj se v Antalyji počuti več kot odlično. “Tukaj se ukvarjam z otročki, seveda največ s svojo vnukinjo, igram pa tudi v gledališču v Clubu Robinson, kjer večinoma pripovedujem pravljice v nemškem in angleškem jeziku otrokom turistov iz Velike Britanije, Nemčije, Nizozemske … Tukaj je zelo lepo, sploh se ne čuti, da bi bila kakršna koli napetost zaradi napadov ali migrantov. Vse je mirno! In ljudje so nasmejani.”

Sedem let je živela v Münchnu
V Turčiji namerava ostati do novembra, ko bo njena hči predvidoma opravila vse izpite za menedžerko. “Zelo je zaposlena, jaz pa ji želim biti v pomoč, saj poleg dela še študira.” Obenem je priznala, da je tudi njej na trenutke težko, saj mora stalno podaljševati vizo tako, da vmes odpotuje v Slovenijo ali pa v Nemčijo – v Münchnu je kot mama mlade nadobudne tenisačice živela kar sedem let.

M. A.