fbpx

Nekoč je bila prava debeluška, zdaj pa je zavidanja vredna lepotica

Kot najstnica je bila lepa in vitka, nato pa je zaradi menjave življenjskega sloga nenadoma postala prava debeluška. Poglejte, kako.

Sedemindvajsetletna Charlotte Mears iz Velike Britanije je bila pred leti prava debeluška, po življenjski preobrazbi pa objavlja svoje privlačne fotografije na družbenih omrežjih. S takratnimi 95 kilogrami se je odločila, da bo začela z zdravim načinom življenja in bo dosegla postavo, ki jo je imela kot najstnica.

Namesto na večerjo s prijatelji gre raje na rekreacijo
Kot najstnica je bila Charlote vitko in zdravo dekle, ko je dopolnila 22 let, pa so se kilogrami, zaradi nezdrave prehrane in pomanjkanja rekreacije, začeli nabirati. Najraje je zahajala v kitajsko restavracijo na hrustljavo govedino s čilijem ali satay piščanca. Tudi, ko ni jedla v restavracijah z nezdravo prehrano, je doma kuhala kalorično in nezdravo hrano. Da je bila mera polna je med obroki jedla še slane in sladke prigrizke, vse to pa se je odrazilo v podobi, ki si jo ni nikoli želela.

Pred dvema letoma se je nato odločila, da se pridruži shujševalni skupini, nato pa je povsem spremenila svoj jedilnik in se osredotočila na svežo prehrano s sadjem in zelenjavo ter piščancem. Hkrati popije pet litrov vode dnevno, namesto sladkarij pa si raje naredi smoothie. Poleg tega, da hodi na rekreacijo petkrat tedensko, je tam našla tudi svojo ljubezen, ki jo zelo podpira pri njenih aktivnostih.

C. Š.