fbpx

Neonsko oranžni salonarji in barvno usklajena obleka: Tako se ob vstopu v pomlad oblači ameriška prva dama!

Foto: Twitter

Prva ameriška dama slovenskih korenin Melania Trump je povsem zajadrala v pomlad. V letovišču Mar-a-Lago v Palm Beachu na Floridi jo je bilo namreč mogoče opaziti v salonarjih oranžne neonske barve, ki so težko ostali neopaženi. Ni kaj Melania za razliko od drugih ameriških prvih dam zna in se ne boji izstopati, s čimer vedno znova dokazuje, da ima izbran modni okus.

Melania je haitijske in karibske diplomate pozdravila v čudovitih salonarjih španskega modnega oblikovalca Manola Blahnika, ki jih je skobinirala z barvno usklajeno srednje dolgo svileno obleko z azteškimi motivi angleške modne znamke LK Bennett s sedežem v Londonu.

Foto: Twitter

Več kot očitno je, da Melania sledi modnim trendom, namreč decembra lani so modni strokovnjaki napovedali, da bo zmagovalna barva leta 2019 marelično oranžna z živahnim podtonom, ki je polna življenja in mladosti. Nedvomno je barva čudovita izbira za pomlad, saj ta poživi celotno podobo.

Foto: Twitter

Kot pri večini oblek, ki jih Melania nosi, je tudi ta obleka zožena v pasu, da poudari izjemno silhueto. Kljub temu, da si lahko prva dama privošči najdražje in najbolj izbrane kose, pa je to obleko po poročanju Breitbarta mogoče kupiti že za manj kot 300 ameriških dolarjev, kar dokazuje, da denar ne more kupiti stila. Kdor ga ima ga pač ima, no Melania ga nedvomno ima!

H. M.