fbpx

Neverjetno: moški servisiral avto in se medtem hladil v morju

Foto: Facebook Prometne zgode i nezgode

Ko človek misli, da ga nič več ne more presenetiti, se pojavi nekdo, ki nas prepriča v nasprotno. Na družabnem omrežju Facebook se je namreč pojavila fotografija moškega, ki se je zelo iznajdljivo, a nevarno lotil popravila avtomobila. 

V Facebookovi skupini, kjer se po navadi pojavljajo nesreče in druge prigode v prometu, tokrat ni bil predstavljen voznik, ki bi močneje pritisnil na stopalko za plin, ali motorist, ki je prevozil rdečo luč, ampak moški, ki se je odločil preleviti v avtomehanika in popraviti svoj avto.

Po eni strani se je moški odločil za iznajdljivo potezo, po drugi pa nekoliko nevarno. Avto je namreč parkiral tik ob obali in ga popravljal tako, da je stal v morju zaradi lažjega dostopa do sprednjega dela podvozja. Parkiran avto je fiksiral tako, da je pod gume podstavil večje kamenje, kar ni ravno najvarneje.

Nekateri izrazili skrb, da je moški olje izlil kar v morje
Vsekakor je fotografija sodeč po komentarjih vzbudila veliko pozornosti, nekateri komentatorji pa so izrazili bojazen, da je moški staro olje iz avtomobila izlil kar v morje. Če je to res, ni treba izgubljati besed o škodljivem početju za okolje. Spet drugi so bili nad iznajdljivostjo moškega navdušeni v smislu komentarjev: “Mu vsaj ni vroče”; “Kako se tudi sam nisem spomnil česa takega”.  

Sara Kovač