fbpx

Ni jasno, ali se je Paris Hilton v Evropo preselila zaradi milijonov ali milijonarja

Foto: Instagram

Ameriška pop zvezdnica Paris Hilton se je preselila v Švico. Tja jo je očitno odpeljala ljubezen do avstrijskega milijonarja, kot kaže, pa se je sicer precej razvajena blondinka na vaško življenje že dobro privadila.

Zvezdnica ameriške visoke družbe Paris Hilton, ki sicer biva po metropolah, kot so Los Angeles, New York ali Miami, se je sedaj preselila v švicarsko vasico Schindellegi nedaleč od Züriškega jezera v kantonu Schwyz. Hiltonova se je namreč zaljubila v avstrijskega milijonarja Hansa Thomasa Grossa, zdaj pa sta si očitno tam ustvarila življenje.

Devetintridesetletni avstrijski milijonar, ki naj bi se do bogastva dokopal sam, ima v Schindellegiju lepo posestvo z dobro opremljeno garažo, sicer pa ima v lasti tudi jahto in še nekaj drugih premičnin višje vrednosti.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Jezera in krave očitno Hiltonovi dobro denejo
Štiriintridesetletna Hiltonova je novo ljubezen spoznala v Cannesu. Da se Hiltonova v Švici počuti dobro, že tedne izkazujejo fotografije jezera, krav in izletov v Zürich na družbenem omrežju Instagram. Glavna tema prebivalcev Schindellegija pa so govorice, da je Hiltonova k sebi na dom poklicala vaško frizerko. Videli so jo tudi med nakupi v lokalnem supermarketu.

N. K.