[Video] Nina Ivanič delí Jezusa

Božič je v zadnjih letih postal praznik nakupovanja in zabav, pri tem pa se pozablja pravo bistvo adventnega časa. Znani in manj znani Slovenci zato v akciji #deliJezusa objavljajo svoje osebne izpovedi in delijo izkušnje z vero v Boga. 

V adventnem času se je preko socialnih omrežij razširila akcija #deliJezusa, kjer bolj ali manj znani Slovenci vsak dan delijo svoje posnetke s sporočilom o svoji veri v Jezusa in troedinega Boga. Akcija poteka v času do božiča, saj ljudje vedno pogosteje pozabljamo na njegov pravi pomen. S posnetki pod oznako #deliJezusa bo letošnji božič drugačen, advent pa bo minil v znamenju pričakovanja Odrešenikovega prihoda.

Tokrat je svoje sporočilo o Jezusu, Bogu in njegovi prisotnosti delila znana igralka Nina Ivanič.

Povezanost s svojim srcem, kjer prebiva Bog, ji daje moč
”Bog se nam razodeva vedno in povsod, v različnih situacijah. Velja prepričanje, da lahko Boga slišimo le v miru, v naravi. A ni se mi še zgodilo, da bi lahko le v tej tišini zaslišala Božji glas. Sama lahko Božjo besedo in Božji glas zaslišim kadarkoli. Ne glede na to, ali se nahajam v gledališču, na zabavi ali kje drugje,” je svoje sporočilo delila Nina Ivanič. Spoznala je, da to izhaja iz nenehne povezanosti same s seboj, s svojim srcem, kjer prebiva Bog, kjer prebiva Jezus. Ravno ta povezanost s svojo notranjostjo, prežeto z Božjo prisotnostjo, ji daje moč, da lahko sliši Boga kjerkoli in kadarkoli. To je označila za veliko milost in velik dar.

M. G.

 • Peter

  Ja, res je. Meni je božični čas že pošteno zoprn. Niti po kruh ne moreš, ne da bi te povsod nagovarjali osladni reklamni plakati, ki ti zagotavljajo, da tvoja sreča ni popolna brez tega toaletnega papirja in te in te šunke, seveda vse znižano, zastonj tako rekoč. Vsi obnoreli se ljudje prerivajo z vozički polnimi”nujnih” stvari, vsi živčni tečni nezadovoljni, kajt sreča ni popolna, če je zenf druge znamke, kot bi moral biti.
  Kje je tukaj radost božičnega časa?
  To je samo še radost trgovcev.

 • pajot

  Nina Ivanič…rad te imam.

  • Nickname

   A ti tud :)

 • Nata

  Blagor tistim , ki takole verujejo. Je še mlada in verjetno še ni izkusila zlobe ljudi !
  Sem verna , vendar velikokrat dvomim …………saj je tako težko biti z ljudmi ” kulturen ” !
  Imajo neverjetne argumente , ki te resnično razjezijo , in bi človek najraje vrnil – milo za drago !
  Torej, Nina , le tako naprej !

 • xtc

  Prav je ,da ljudje izrazijo tisto,kar mislijo ,da je prav in z dobrimi nameni-žalotno je to ,da so nato deležni posmeha.

  • antimur

   Posmeh prihaja od tistih, ki niso vredni, da živijo v Sloveniji, to so homoseksualci, njihovi evforični podporniki, kučanisti, skratka svojat, ki je okupirala Slovenijo. Brez strahu, tudi teh barab se bomo rešili.

 • koreninca

  Nina poklon, sploh glede na okolje in čas v katerem se giblješ.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!