fbpx

[Video] Nina Ivanič delí Jezusa

Božič je v zadnjih letih postal praznik nakupovanja in zabav, pri tem pa se pozablja pravo bistvo adventnega časa. Znani in manj znani Slovenci zato v akciji #deliJezusa objavljajo svoje osebne izpovedi in delijo izkušnje z vero v Boga. 

V adventnem času se je preko socialnih omrežij razširila akcija #deliJezusa, kjer bolj ali manj znani Slovenci vsak dan delijo svoje posnetke s sporočilom o svoji veri v Jezusa in troedinega Boga. Akcija poteka v času do božiča, saj ljudje vedno pogosteje pozabljamo na njegov pravi pomen. S posnetki pod oznako #deliJezusa bo letošnji božič drugačen, advent pa bo minil v znamenju pričakovanja Odrešenikovega prihoda.

Tokrat je svoje sporočilo o Jezusu, Bogu in njegovi prisotnosti delila znana igralka Nina Ivanič.

Povezanost s svojim srcem, kjer prebiva Bog, ji daje moč
”Bog se nam razodeva vedno in povsod, v različnih situacijah. Velja prepričanje, da lahko Boga slišimo le v miru, v naravi. A ni se mi še zgodilo, da bi lahko le v tej tišini zaslišala Božji glas. Sama lahko Božjo besedo in Božji glas zaslišim kadarkoli. Ne glede na to, ali se nahajam v gledališču, na zabavi ali kje drugje,” je svoje sporočilo delila Nina Ivanič. Spoznala je, da to izhaja iz nenehne povezanosti same s seboj, s svojim srcem, kjer prebiva Bog, kjer prebiva Jezus. Ravno ta povezanost s svojo notranjostjo, prežeto z Božjo prisotnostjo, ji daje moč, da lahko sliši Boga kjerkoli in kadarkoli. To je označila za veliko milost in velik dar.

M. G.