fbpx

Ima novega ljubimca: Zaradi njega Madonna kupuje več kot 5 milijonov evrov vreden dvorec v Lizboni

Foto: instagram

Madonna ima novega portugalskega ljubimca, ki je od nje mlajši kar 27 let. Predstavnicam nežnejšega spola je ob njem nadvse vroče, saj je model, ima pa tudi skoraj identičnega dvojčka, ki je ravno tako seksi kot on. Sočasno so se pojavile tudi govorice, da si Madonna v Lizboni že ogleduje palačo, vredno več kot pet milijonov evrov.

Ameriška pop legenda in njen novi ljubimec, 32-letni Kevin Sampaio, sta se spoznala na snemanju enega od njenih glasbenih spotov pred dvema letoma (v katerem nastopa tudi Nicki Minaj), kjer sta se, za potrebe spota seveda, tudi poljubljala. Toda Madonna bo morala nepričakovano svojo zvezo z njim deliti še s tretjo osebo  njegovim enojajčnim dvojčkom, ki ga Kevin opisuje kot sorodno dušo in osebo, ki jo ima “najraje na svetu”.

Leta 2015 je zaigral v njenem spotu, tako sta se tudi spoznala. Foto: youtube

Nov parček na sceni so prejšnji mesec opazili v portugalski prestolnici, Madonna pa naj bi že razmišljala, da bo v otroško ekipo nogometnega kluba Benfica včlanila svojega sina Davida, poizvedovala pa je tudi za šolami, kamor bi lahko vpisala svoja nazadnje posvojena otroka, Stello in Esther. Čeprav je med Kevinom in Madonno kar 27 let razlike, pa je model svoje novo dekle opisal kot “fantastično” in “izjemno žensko”.

Seksi brata. Pod to fotografijo je Kevin zapisal: “Moja kri je tvoja kri.” Foto: instagram

Kevinovemu bratu dvojčku je ime Jonathan in je prav tako model, prav tako odlično izgleda in ima prav tako kot Kevin na trebuščku “six pack”. Brata na Instagramu redno objavljata skupne fotografije in si pišeta sporočila v stilu: “On je del mene.” Pred nekaj dnevi sta skupaj praznovala tudi 32. rojstni dan. Menda sta si tako podobna, da je vir Daily Mailu zaupal, da ju sprva ni mogla ločiti niti Madonna. “Sta identična dvojčka, v modnem svetu pa se ‘prodajata’ kot ena oseba. Kljub temu da sta dva, se štejeta kot samo en model.”

Foto: instagram

Nov Madonnin fant se sicer redno ukvarja s tajskim boksom in brazilskim džu-džitsujem, z bratom pa sta tudi del portugalske reprezentance v karateju. Malo pred svojim 24. rojstnim dnem je izjavil: “Najljubši del mojega telesa so moje oči. Všeč so mi oči. Lepe so.”

Foto: instagram

Sicer pa Kevin in Madonna še nista uradno potrdila svoje zveze. Pred tem je Kevin nekaj časa hodil z Ano Rito Claro, ki je na Portugalskem zelo znana igralka. Ko sta se razšla, je dejal: “Vse, kar lahko rečem, je, da sem prenehal ljubiti Ano, ampak še vedno sva dobra prijatelja. Ne vem, zakaj je do tega prišlo. Morda samo zato, ker imava različni življenji.”

Foto: instagram

Je pa po poročanju tujih medijev Kevin zagotovo glavni razlog, zakaj je Madonna vrgla oko na Portugalsko. Tam naj bi se zanimala celo za nakup dvorca iz 18. stoletja, Quinta do Relogio, ki je zaščiten z Unescom in je bil nekoč last portugalskega plemiča, ki je navdihnil Alexandra Dumasa, da je napisal delo Grof Monte Cristo. Dvorec, ki se preko oglasa sicer prodaja za 7,5 milijona evrov, si lahko ogledate tukaj:

M. S.