fbpx

Neobičajni par dokazal, da nikoli ni prepozno za ljubezen

Qaran, 24 in Cheryl, 61 (foto: zajem zaslona)

61-letna babica s 17 vnuki je pripravljena imeti otroka s svojim 37-let mlajšim možem, s katerim sta se poročila lani po enoletni zvezi. Zaradi velike starostne razlike sta bila tarča mnogih kritik, vendar zlobne komentarje skušata ignorirati in še naprej vztrajati v ljubeči zvezi.

61-letna Cheryl McGregor in 24-letni Qaran McCaine iz ameriške zvezne države Georgia septembra lani sta si poročni zaobljubi podala lani septembra po enoletni zvezi. Njuna zveza je postala viralna na račun starostne razlike, ki je kar 37 let, a kot pravita po poročanju tujih medijev, to zanju ni pomembno, saj se imata rada, načrtujeta pa celo otroka.

Par se je prvič srečal leta 2012, ko je Cheryl delala v restavraciji s hitro prehrano Dairy Queen, ki je v lasti njenega sina Chrisa. Qaran je bil takrat star komaj 15 let. Po tem so sicer izgubili stike, a so se ponovno spletli leta 2020, ko jo je Qaran videl delati v trgovini. Takrat sta postala par in Qaran je julija 2021 predlagal poroko, ki se je septembra tudi uresničila. Čeprav je Qaran mlajši od enega njenih sedmih otrok, sta za medije povedala, da je njuno spolno življenje fantastično in imata odlično kemijo.

@kingqurannewpage

Reply to @jessy_roarington TOGETHER FOREVER #reply

♬ original sound – King quran 🤴🏾 –

Na račun njune starostne razlike je par postal tarča mnogih kritik in zlobnih komentarjev, sploh po tem, ko sta na TikToku ustvarila skupni profil @kingqurannewpage, ki ima kar 2,2 milijona sledilcev, Qaran pa naj bi račun uporabil za zbiranje sredstev za poročni prstan za Cheryl. Njuna poroka je potekala v Tennesseeju, ki si jo je v živo ogledalo 20.000 ljudi.

V prihodnosti načrtujeta otroka
Par vztraja, da je njuna ljubezen resnična, razkrila pa sta celo, da nameravata  imeti otroka, saj je to želja obeh. Glede na Cherylino starost se zavedata, da bosta morala poiskati nadomestno mater ali izbrati posvojitev, vendar zanju to ni ovira, pri tem pa ju podpira tudi ostala družina. Podporo pri vzgajanju njunega otroka je ponudilo vseh njenih sedem otrok, starih od 29 do 41 let, Qaranu pa so že nadeli ljubkovalni vzdevek. Par je že pričel z nakupovanjem vozička in ostalih otroških stvari.

Tanja Brkić