Obisk zabave ji je tako spremenil pogled na življenje, da je policijsko kariero obesila na klin – sedaj ponižuje moške!

Foto: Instagram

Po obisku fetiš zabave leta 2011 je Nemka Sarah Keller prišla do spoznanja, da ji policijska kariera le ni tako pisana na kožo, kot je sprva mislila. Odločila se je, da je nedvomno napočil čas za skok v povsem drugačne vode, kjer oblačenje v lateks predstavlja stalnico.

32-letnica je imela pred odhodom na omenjeno zabavo uspešno kariero policistke. Ko je bila stara manj kot 30 let, ji je bilo namreč že ponujeno napredovanje.

Njen pogled na obstoječo kariero se je povsem spremenil potem, ko se je odločila, da se s svojim prijateljem udeleži zabave. Ta jo je namreč tako prevzela, da je pričela živeti dvojno življenje. Čez dan je opravljala delo policistke, čez noč pa se je tarnsformirala v domino, žensko, ki muči in ponižuje moške ter jih tako privede do spolne naslade.

https://www.instagram.com/p/B-xLB_nqtft/

Sarah je danes bolje poznana pod imenom Calea Toxic in velja za eno najbolj poznanih nemških manekenk in domin, poroča Blic. Na vprašanje, zakaj se je odločila, da policijsko kariero obesi na klin, je odgovorila, da je prišla do spoznanja, da je v življenju najbolj pomembno slediti svojim sanjam. Očitno pa se vendarle ni odrekla prav vsemu iz svojega prejšnjega poklica, še vedno namreč uporablja lisice.

https://www.instagram.com/p/CDJGwU7KFfs/

Nina Žoher