fbpx

Oboževalci Kylie Kardashian ponoreli za njenim postavnim telesnim stražarjem, njegova podobnost s trimesečno Stormi je sprožila nekaj divjih teorij! Je on oče deklice?

Foto: Twitter

Medtem ko nekateri oboževalci Kylie Jenner z navdušenjem sprejmejo vsako njeno fotografijo, namig ali detajl o hčerki Stormi, druge bolj zanima moški, ki je veliko ob njej. A nova obsesija Kylienih oboževalcev ni 20-letni dojenčkov oče Scott Travis – to je njen privlačen telesni stražar.

Tima Chunga so večkrat v preteklih letih opazili, ko je spremljal Kylie, in velja za enega močnejših moških v varnostni službi Kardashianovih.
V času, ko ne sledi zvezdam resničnostnega šova kot varnostnik, je zaposlen kot policist in kot model. Na Instagramu ima 430.000 sledilcev zaradi svojega dobrega videza in izklesanega telesa, ki ga rad razkazuje, poroča Mail Online.

Poleg Kylie je Tim pazil tudi na njeni dve starejši sestri Kim in Kourtney, prav tako na njihove otroke. Po podatkih z Instagrama ima Tim tudi sam pet sester. Čeprav je Tim varnostnik družine Kardashian že vrsto let, je postal virtualna senzacija pred kratkim, ko se je rodila Stormi.

Foto: Instagram

Številni so na spletu začeli s teorijo, da je Tim pravi oče trimesečnega otroka, in navajajo, da je deklica presenetljivo podobna telesnemu stražarju. “Zakaj Stormi izgleda kot Kyliejin telesni stražar?” je zanimalo eno izmed uporabnic Instagrama, ki je delila fotografijo Tima s Kylie ob fotografiji male Stormi.

Foto: Instagram

Mama Kylie in “oče” Travis naj bi se govoricam smejala in naj jim ne bi pripisovala prevelikega pomena. Par je namreč prejšnji teden užival v družinskem izletu na soncu in na socialnem omrežju Instagram delil fotografije v kopalkah. Bila sta v luksuznem letovišču Amanyara v Turksu in Caicosu. Uživala sta v križarjenju na razkošni jahti.

Foto: Instagram

A. G.