Očeta Meghan Markle ne bo na kraljevo poroko, ker je ne želi osramotiti

Foto: epa

Očeta Meghan Markle ne bo na poroko njegove hčere z britanskim princem Harryjem ta konec tedna, so v ponedeljek poročali ameriški mediji. Kensingtonska palača tega sicer ni potrdila, je pa v ponedeljek prosila za “razumevanje in spoštovanje” v težki situaciji, poročajo tuje tiskovne agencije.

Kot navaja ameriški tabloidni novičarski portal TMZ, se je Thomas Markle odločil, da svoje hčere ne bo spremljal do oltarja, ker je ne želi osramotiti. Mediji tudi poročajo, da je pred dnevi imel srčni napad, a tega niso potrdili ne sorodniki ne kraljeva palača.

Kensingtonska palača ni potrdila, da očeta Meghan Markle ne bo na sobotno poroko, je pa v sporočilu za javnost nakazala, da ne gre vse po načrtih. “To je zelo oseben trenutek za gospo Markle v dneh pred njeno poroko,” so zapisali in dodali, da s princem Harryjem znova prosita za razumevanje in spoštovanje gospoda Markla v težki situaciji.

Fotografije prodal za 100 tisoč dolarjev
Oče ameriške igralke je kljub prošnji kraljeve palače po zasebnosti nedavno popustil pritisku paparacev in privolil v fotografiranje. Fotografije, na katerih mu krojač jemlje mere za obleko za poroko in na katerih občuduje fotografijo kraljevega para na računalniku, naj bi po pisanju tabloida Daily Mirror prodal za 100.000 dolarjev (83.000 evrov). Vir blizu Thomasu Marklu je za časnik povedal, da je v to privolil, ker so ga preganjali paparaci. Zdaj naj bi se “počutil kot popoln tepec”, ki so ga pretentali.

Zaradi prodaje te fotografije se počuti osramočenega. (Foto: Twitter)

Iz Kensingontske palače so v soboto sporočili tudi, da princ Harry in njegova soproga takoj po poroki ne bosta odšla na medene tedne, temveč se bosta najprej udeležila vrtne zabave Harryjevega očeta princa Charlesa, ki bo prihodnji torek v Buckinghamski palači.

C. Š., STA

  • xtc

    Harry si bo zaradi tele lovače-ločene še hudo pulil lase,kot kraljeva družina.

  • freedomfighter

    Kako mi je vsec ko se ljudje spravljajo na meghan le zato ker ima crno mamo…zakaj nihce ne komentira camile ki je se dosti bolj neprimerna za kraljevo druzino…razlika je le v tem da ima bele starse

  • Ashtar Sharan

    Tut einem wirklich leid diese Königreiche bastard mit einer Negerin

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!