fbpx

Odgovor starejše gospe o ljubezni in spolnosti v zakonski zvezi postal pravi hit

Foto: posnetek zaslona

Ko je govora o intimnih odnosih, so starejši nekako vedno bolj iskreni, dobro pa je tudi poslušati njihovo mnenje, saj so doživeli več kot mladi in se od njih lahko veliko naučimo. V anketi, ki jo je izvedla HRT (Hrvatska radio televizija), so namreč spraševali starejšo populacijo, kaj je pomembneje, držanje za roke ali strast, ljubezen ali spolni odnosi. Odgovorom se zagotovo lahko nasmejite, morda celo iz njih kaj naučite.

“Kaj je v zvezi pomembneje, ljubezen ali spolni odnosi?” je Splitčane spraševala novinarka HRT-ja. Odgovori so bili različni, saj so bili med intervjuvanci tako moški kot ženske, mladi in stari.

Najbolj pa je navdušil odgovor starejše gospe, ki je prepričana, da je ljubezen najpomembnejša. Spolni odnosi pridejo postopoma, je dejala. “Ljubezen je najpomembnejša stvar, ker ne moreš spati z nekom, če ga ne ljubiš. Če je moški nor, je seks zanj pomembnejši od vsega. Svet je nor, za nekoga je celo seks pomembnejši od ženske,” se je glasil njen odgovor, ki je postal pravi hit.

Sara Kovač