fbpx

Častnik norveške mornarice obnorel ženske po vsem svetu

Foto: Instagram

Instagram je kronal novo neobičajno senzacijo. Predmet tokratnega občudovanja začuda niso razvajeni otroci bogatašev ali kakšna starleta, ki je znana zgolj po tem, da je znana – ne, tokratna zvezda je vikinško navdahnjeni metroseksualni oficir norveške mornarice. 

Njegove oboževalke trdijo, da s svojimi dolgimi svetlimi lasmi, brado in zavidanja vredno količino mišične mase pooseblja modernega vikinga. Lasse Matberg, ki očitno uživa v pozornosti, ki mu jo namenjajo dekleta, pogosto objavlja fotografije, v katerih se pretvarja, da raje seka drva, kot obiskuje telovadnico, pogosto pa se pusti slikati v pozah, ki razkrivajo nežno stran njegove narave.

Matberg na nekaterih fotografijah pozira kot častnik, na drugih s sekiro v roki, na tretjih se pripravlja na streljanje s puško, mnogo fotografij pa kaže, kako Matberg skrbi za svoje telo. Karkoli si že mislite o neutrudni promociji mladega oficirja … nekaj je jasno – fotografije delujejo, saj je do tega trenutka zbral armado sledilcev, zaenkrat mu namreč sledi več kot 100 000 ljudi, piše DailyMail.

“Mnoge se želijo z mano poročiti,” Matberg pojasni želje svojih oboževalk, ki pod njegovimi fotografijami “puščajo” laskave komentarje. “Si s tega planeta?” ga je vprašala ena izmed njih, druga pa špekulirala, da je videti, kot da bi ušel iz kakšnega stripa. Ali se bo pomorščak s katero v resnici poročil, zaenkrat še ni znano.

Ž. K.