fbpx

Ostarela Macronova žena o Melanii Trump: “V Beli hiši živi kot virtualna zapornica”

Foto: epa

Brigitte Macron je očitno takoj, ko se ji je pokazala priložnost, napadla prvo damo ZDA. “Melania Trump živi v Beli hiši kot virtualna zapornica tajne službe,” je rekla ter dodala, da v sebi skriva močno osebnost.

Brigitte Macron je sprva sicer pohvalila prvo damo ZDA, predvsem da je v teh treh dneh, ki jih je preživela v Washingtonu skupaj s svojim možem, francoskim predsednikom Emmanuelom Macronom, in zakoncema Trump, spoznala njeno zabavno plat. 65-letna Macronova žena je prepričana, da je podoba, ki jo nekateri mediji prikazujejo o 48-letni Melanii, povsem lažna. “Pravzaprav je res zabavna. Imava enak smisel za humor. Veliko sva se smejali skupaj,” je razkrila Brigitte Macron in dodala, da ima Melania močno osebnost, ki pa naj bi jo skrivala.

Ob tem pa seveda ni mogla, da ne bi vsaj malo pokritizirala življenja prve dame ZDA, češ da sočustvuje z njo. “Mnogo bolj je omejena kot jaz. Melania ne more storiti ničesar sama. V Beli hiši ne more odpreti niti okna, saj se takoj odzovejo varnostne službe,” njene besede povzema Daily Mail. “Ven ne sme pomoliti niti noge, medtem ko grem lahko jaz vsak dan v Parizu na sprehod.” Bo že držalo, kar so prepričani nekateri – da ženska žensko najtežje pohvali …

J. G.