fbpx

Po štirih letih nov album Adele

Foto: Instagram

Angleška pevka Adele se je po štirih letih premora odločila za izdajo novega albuma, ki ga bo naslovila 25. Na ta način sledi svojemu prepoznavnemu vzorcu, da album naslovi z leti, ki jih šteje ob njegovem nastanku.

Na svoji Facebook strani je Adele zapisala, da je bil njen prejšnji album prelomen, prihajajočega pa bi poimenovala album za “nadoknadenje”. Nadoknaditi izgubljen čas in vse, kar je in česar ni naredila v življenju. Po navedbah STA se je Adele v svoji izjavi za javnost opravičila oboževalcem, da je za nov album potrebovala toliko časa. Kot je zapisala, »se ji je zgodilo življenje«, vmes je v letu 2012 povila prvega sina, vse odtlej pa s producenti dela na novem produktu, za katerega uradni datum izida še ni najavljen. Na youtube je naložila teaser, s katerim napoveduje prihod novega albuma.

BBC navaja, da je Adelin album 21, izdan leta 2011, z veliko uspešnico Someone like you obveljal za najbolje prodajani album zadnjega desetletja. Skupaj so ga v svetu prodali več kot 30 milijonov izvodov, od tega jih je bilo skoraj 5 milijonov prodanih v Veliki Britaniji.

A. D.