fbpx

Poglejte to: Najemodajalec odstranil stopnice, ne da bi komu povedal – ljudje ostali ujeti v višjih nadstropjih

Stanovalci bloka v ameriški državi Georgia so bili “rahlo” pretreseni, ko so želeli zapustiti svoja stanovanja. Predvsem tisti v višjih nadstropjih. Ugotovili so, da ne morejo nikamor, saj jim je nekdo odstranil stopnišče. 

Na vratih jih je pričakalo le kratko obvestilo, da bodo zaradi vzdrževalnih del nekaj dni brez stopnic. Nato so poklicali gasilce, ki so z lestvami pomagali ljudem priti iz višjih nadstropij v pritličje.

“Nihče nam ni povedal ničesar”
Stanovalka Shawnta Tiller je dejala: “Ničesar nam niso povedali. Ko smo opazili sporočila na vratih, stopnic že ni bilo več.” Andre Williams pa je izpostavil: “To je noro. Kako nam lahko nekdo kar odreže dostop do stopnic?” Nekateri so sicer v tednu pred odstranitvijo stopnic dobili obvestila, da bodo stopnišče obnavljali in bo najemodajalec kril stroške hotela za dni, ko se bodo morali izseliti. A večina stanovalcev trdi, da so stopnice odstranili brez predhodnega obvestila. Delavci, ki so obnavljali stopnice, so stanovalcem zagotovili, da bodo dela opravili “že” v slabem tednu.