fbpx

VIDEO: Joj, kako aroganten slovenski vedeževalec, ki je postal spletni hit. O gospe, ki je klicala, pa …

Foto: printscreen/youtube

Gledalka vedeževanja prek televizijskih ekranov je poklicala vedeževalca Blaža, ki Slovencem in Slovenkam na TV3 napoveduje prihodnost. Na nič hudega slutečo gospo, ki je klicala zaradi sodnega primera, se je vsul primitiven plaz žaljivk.

Gospa kliče vedeževalca Blaža Kneza, ker jo zanima, kako se bo razpletel sodni postopek. Vedeževalcu iz snopa kart izpade karta “smrt” in gospo sredi stavka grobo prekine: “Kaj je tukaj? Kdo je umrl? Kaj je ta karta smrti tukaj?” V nadaljevanju vedeževalec agresivno udari po mizi in ker ga gospa očitno ne sliši ali ne razume, jo ponovno prekine: “Naj vam narišem?”

V nadaljevanju sledi še kopica primitivnih pripomb v stilu: “Nada, do you speak English (govorite angleško op. a.), da ne razumete slovensko?” in “Jaz vidim vse, tudi kaj drugega kot to, kar me ljudje vprašajo. Dobro in slabo. Kaj vam ni jasno?” Kakor da to še ni dovolj, ji zabrusi še, kako komplicira in kako je tečna: “Kaj ste vi vedno tako tečni? Tisti, ki so z vami, so zelo bogi.” 

https://www.youtube.com/watch?v=RK1ra2DA4Fs

Na koncu ji vedeževalec vendarle napove rezultat sodnega postopka. Gospa Nada bo slavila, vendar zgolj zato, ker se je bo sodnik želel “rešiti”. “En človek, dve minuti, ti vzame več energije, kot če bi šli na maraton,“ v svojem arogantnem stilu zaključi vedeževalec.

V. V.