fbpx

Posledice varanja: Srbsko starleto Karleušo očitno čaka ločitev, njenemu ljubimcu pa grozi, da bo ostal brez nogometnega kluba

Foto: Facebook

Potem ko se je okoli božiča v Srbiji razbesnel škandal okrog starlete Jelene Karleuše, so mnogi pričeli namigovati, da se ta od moža Duška Tosića ločuje, saj naj bi mož našel zelo žgečkljiva sporočila in slike na njenem mobilnem telefonu, ki so bila namenjena bosanskemu reprezentantu in igralcu Anderlechta Ognjenu Vranješu. Čeprav je Karleuša govorice zanikala, kaže, da je na njih očitno nekaj resnice, posledicam pa očitno ne bo ušel  niti Vranješ. 

Kurir namreč poroča, da naj bi se vodilni v belgijskem klubu Anderlecht odločili, da bi bilo primerno, da Vranješ zapusti klub. Razlog za to pa je prav afera, v katero se je zapletel.

Za Vranješa zadnja afera nikakor ne predstavlja osamljenega primera, a je bila ta očitno kaplja čez rob. Glede na poročanje belgijskih medijev, bodo vodilni v klubu Anderlecht sklicali sestanek, na katerem bodo Vranješu razložili, da je ta afera tako močno zaznamovala njegov ugled in ugled kluba, da si bo moral do 31. januarja najti nov klub. Nadejali naj bi se namreč, da bi si povrnili vsaj del denarja, ki so ga vložili v tega škandaloznega mojstra. Na poročanje medijev se je že odzval generalni direktor Anderlechta Michel Verschueren in poudaril, da v klubu še analizirajo informacije v zvezi s seks škandalom.

Foto: Facebook

Čeprav je glede spornih golih fotografij Karleuša dejala, da naj bi šlo za fotošop, pa očitno mož temu ne verjame. Srbski Kurir je namreč od bližnjega prijatelja njenega moža izvedel, da se ta zavzema za pospešitev procesa ločitve, saj si želi pred ženo obvarovati svojih 14 milijonov, ki so mu jih ob podpisu pogodbe obljubili Kitajci. Prijatelja naj bi namreč Tošić poklical le nekaj ur po tem, ko je izvedel za sporočila, ki jih je žena pošiljala Vranješu, in ga zaprosil za kontakt odvetnika, ki se ukvarja z ločitvami.

Foto: Printscreen

Več kot očitno je, da je Tošića močno razjezilo, ko se je na spletu pojavil kup fotografij in videoposnetkov pomanjkljivo oblečene  žene. Na enem izmed videoposnetkov pa ta ljubimcu celo navaja, da je njen mož v postelji ne zadovolji dobro in da nanj gleda kot na brata. “Prijatelja sva že 10 let in mojo ločitev sva preživela skupaj, medtem pa se šalila, da bo prej ali slej tudi on na istem. Rekel mi je, da bo dvignil roke od zakona, saj ne more prenesti sramote in pritiska javnosti,” je dejal prijatelj in dodal, da se je odločil, da bo ob ločitvi poskrbel za to, da se ne bi delilo 14 milijonov, ki so mu jih obljubili Kitajci.

H. M.

Komentarji so onemogočeni.