fbpx

Postalo ji je slabo, poglejte, kaj je odkrila v svojem kruhu

Foto: Pixabay

Zarezala je v hlebec kruha iz lokalne pekarne in se zgrozila. V trenutku ji je postalo slabo, saj je v njem našla podganjo glavo. ”Vedno kupujem kruh v isti pekarni. Tudi ta dan sem ga zjutraj želela jesti za zajtrk, a to, kar sem videla v njem, me je odvrnilo od kakršne koli hrane. Dlake, kožuh, glava. Takoj sem vedela, da je podgana,” je povedala nesrečna ženska. 

Neimenovana Rusinja je kot vsako jutro doslej v isti lokalni pekarni kupila kruh. Tokrat pa je v njem našla nadvse nagnusno stvar. Ko je prerezala hlebec kruha, je v njem našla pravo podganjo glavo. ”Vedno kupim kruh v isti lokalni pekarni. Je okusen in cenovno ugoden,” je komentirala Rusinja.

Kdo je dobil druge dele podgane?
Neprijetno presenečenje je ni odvrnilo le od kruha, pač pa tudi od katere koli druge hrane. ”Dlake, kožuh, glava. Takoj sem vedela, da je podgana,” je bila zgrožena. Dodala je še, da ji ni jasno, kako si lahko taka pekarna privošči kaj takega, poroča The Sun. ”Najbolj pretresljivo je, da je bila v mojem kruhu le glava. Torej je nekdo moral v kruhu najti tudi druge dele telesa,” je še povedala Rusinja.

M. G.