Taksist in vdovec na loteriji zadel neverjetnih 27 milijonov evrov – poglejte, kaj vse si bo zdaj privoščil

Foto: Twitter

Taksist, vdovec in oče petih otrok iz Gloucestra v Veliki Britaniji je na britanski loteriji zadel več kot 27 milijonov evrov. Z njimi namerava star taksi zamenjati za ferrari in si kupiti veliko hišo z bazenom. Nekaj denarja bo razdelil med svoje svojih pet hčera, brate, sestre in mamo.

Iz Velike Britanije prihaja vesela vest o neverjetno visokem loterijskem dobitku, ki je osrečil 50-letnega taksista Ama Risellija. Ta je s srečnim loterijskim listkom zadel več kot 27 milijonov evrov, z njimi pa si bo privoščil stvari, o katerih je do zdaj le sanjal.

Kot je dejal za britanske medije, bo staro taksi vozilo zamenjal za novi ferrari in si kupil vilo z bazenom ter odpotoval v Las Vegas. Nekaj denarja bo razdelil tudi med svojih pet hčera, vnuke, brate in sestre ter mamo.

Družina je božič praznovala kot običajno, čeprav so že vedeli, da imajo pri sebi zmagovalni loterijski listek, ki je iz njih naredil milijonarje. Amo pa je opravil še nekaj zadnjih voženj s svojim taksijem, preden je ključe obesil na klin. Čeprav je postal multimilijonar, se je zavezal, da bo še naprej ostal takšen človek, kot je bil do zdaj.

C. Š.

 • tarantela

  Navalite punce! Velik gnarja in v postelji izkušen dedec, to je terna, če ne celo tombola!!!

  • indijanka

   jpp…poskusi ti.Edino prej se pozanimaj zakaj je vdovec.

 • Morala

  Nikoli se ne bi tako kazala v javnosti, če bi zadela toliko milijonov…potem je še več “prijateljev”… :)

  • Bozz

   Ni nujno, da je to sreča. V njegovem primeru je to prekletstvo. Bogastvo je za nekatere blagoslov, spet za druge prekletstvo. Denar bo namreč porabil za grešno življenje. V Vegas bo šel hazardirat in se kurbat, na koncu pa bo ostal brez vsega, samo kakšna spolno prenosljiva bolezen mu bo ostala za spomin. Jaz bi nekaj obdržal zase, toliko da bi popravil hišo, ogradil kakšen travnik za živino in seveda toliko, da bi lahko nekaj časa plačeval roparske socialistične davke državi brez problema, nekaj še za potovanja po svetu in mogoče še kaj za kakšno pametno investicijo in to je to. Ostalo bi pa podaril družinam v stiskah direktno v roke ali na njihov bančni račun. Nima smisla imeti toliko denarja samo zase.

   Proverbs 30:7 Two things have I required of thee; deny me them not before I die:
   Proverbs 30:8 Remove far from me vanity and lies: give me neither poverty nor riches; feed me with food convenient for me:
   Proverbs 30:9 Lest I be full, and deny thee, and say, Who is the LORD? or lest I be poor, and steal, and take the name of my God in vain.

   Pregovori 30
   7 Za dvoje te prosim, ne odrekaj mi tega, preden umrem: 8 Nečimrnost in lažnive besede oddalji od mene, ne dajaj mi ne revščine ne bogastva, hrani me s hrano primerno zame,
   9 da te, presit, ne zatajim in ne rečem: »Kdo je GOSPOD?« ali da obubožan ne kradem in ne skrunim Božjega imena.

   Sreča ne obstaja, obstaja samo Bog. Oziroma, ne verjamem v srečo, verjamem v Boga.

 • Tone

  Zakaj je ta vsota tako neverjetna, če so na Eurojackpotu dobitki 30, 50 in več milijonov kar pogosti.
  Celo v Sloveniji smo že imeli primerljive dobitke. Zakaj novinarji tako podcenjujete svoje bralce?

 • Soave

  No, tole vsoto bo pa lahko kar hitro ” razdelil “! Veliko jih je !

 • Bozz

  Kakor pridobljeno, tako izgubljeno.

  “Don’t spend, invest.”

  Nekaj pa mu bo pokradla še roparska država z socialističnim davkom.