fbpx

Taksist in vdovec na loteriji zadel neverjetnih 27 milijonov evrov – poglejte, kaj vse si bo zdaj privoščil

Foto: Twitter

Taksist, vdovec in oče petih otrok iz Gloucestra v Veliki Britaniji je na britanski loteriji zadel več kot 27 milijonov evrov. Z njimi namerava star taksi zamenjati za ferrari in si kupiti veliko hišo z bazenom. Nekaj denarja bo razdelil med svoje svojih pet hčera, brate, sestre in mamo.

Iz Velike Britanije prihaja vesela vest o neverjetno visokem loterijskem dobitku, ki je osrečil 50-letnega taksista Ama Risellija. Ta je s srečnim loterijskim listkom zadel več kot 27 milijonov evrov, z njimi pa si bo privoščil stvari, o katerih je do zdaj le sanjal.

Kot je dejal za britanske medije, bo staro taksi vozilo zamenjal za novi ferrari in si kupil vilo z bazenom ter odpotoval v Las Vegas. Nekaj denarja bo razdelil tudi med svojih pet hčera, vnuke, brate in sestre ter mamo.

Družina je božič praznovala kot običajno, čeprav so že vedeli, da imajo pri sebi zmagovalni loterijski listek, ki je iz njih naredil milijonarje. Amo pa je opravil še nekaj zadnjih voženj s svojim taksijem, preden je ključe obesil na klin. Čeprav je postal multimilijonar, se je zavezal, da bo še naprej ostal takšen človek, kot je bil do zdaj.

C. Š.