fbpx

Priljubljena igralka pri štiridesetih še vedno blesti – poglejte, kako ji to uspeva

Eva Longoria (foto: Instagram).

Eva Longoria pri svojih štiridesetih letih še vedno – predvsem moškim oboževalcem – jemlje dih. Slavna ameriška igralka in manekenka se pri teh letih počuti odlično. Meni, da so za njen mladostni izgled zaslužni predvsem geni, prepričana pa je, da je “sive lase dobila po mami”.

Razočarana gospodinja Eva Longoria je lani praznovala 40. rojstni dan. V intervjuju za US Weekly je razkrila skrivnost svojega izvrstnega izgleda. “Vedno sem vedela, da bom uživala v teh letih. Govorila sem, da želim svoj 40-letni um v 20-letnem telesu. To bi bilo sijajno,” se je pošalila zvezdnica.

Za njen odličen izgled so zaslužni starši
Igralka, ki se je pred kratkim zaročila s svojim dolgoletnim partnerjem Josejem Bastonom, vse zasluge za svoj odličen izgled pripisuje svojim staršem. “Genetika ima ogromno pri tem. Moj oče praktično nima gub,” je pojasnila. Prepričana je, da je sive lase dobila po mami. “Zato sem neskončno hvaležna  L’Orealu, da jih lahko prikrijem,” je bila ironična Eva, ki je leta 2014 namreč postala ambasadorka omenjenega podjetja.

Eva s svojo mamo ob petdeseti obletnici poroke staršev (foto: epa)

Eva s svojo mamo ob 50. obletnici poroke staršev (foto: Instagram).

Uravnotežena prehrana in tek
Longoria sicer pazi na uravnoteženo prehrano. “Vedno si pripravim hrano za seboj, da slučajno ne bi bila lačna,” je pojasnila. V prostem času pa teče. “Vmes ko tečem, stalno pogledujem na števec, ki prikazuje, koliko kalorij sem porabila,” je poudarila lepotica. Ko ugotovi, da jih še ni porabila veliko, si sama pri sebi misli: “To je šele kozarec vina, do hrane sploh še nisem prišla.”

Eva Longoria je svetovno znani fotomodel postala po letu 2000, ko se je začela pojavljati v raznih reklamnih oglasih, moških revijah in na naslovnicah ženskih revij, kot so Vogue, Marie Claire in Harper’s Bazaar. Kot igralka pa je zaslovela v seriji Razočarane gospodinje, kjer je igrala privlačno Gabrielle Solis.

N. K.