fbpx

Voditeljica Ota Širca Roš postala mamica, sinu dala nenavadno ime

Foto: iStock

Priljubljeno voditeljico rubrike POP IN Oto Širca Roš in njenega moža, podjetnika Boruta Širco, je dobra tri leta po njuni poroki ju je razveselil fantek, ki sta ga poimenovala Prem.

Po poročanju portala 24ur.com je deček privekal na svet v ljubljanski porodnišnici, ob rojstvu je bil velik 51 centimetrov, težak pa 3410 gramov.

Ime se morda zdi nenavadno, v sebi pa nosi čudovit pomen. ”Ime sva izbrala na poročnem potovanju in v sanskrtu pomeni ljubezen. Je pa Prem tudi ena najstarejših slovenskih vasi,” sta sporočila presrečna starša. Ime Prem v hinduizmu izraža čisto, idealno, tiho in predano ljubezen.

V letu 2014 pa je priljubljena voditeljica tudi je že drugič postala teta, saj je njena sestra Ida po sinčku Eneju dobila še deklico.

Ota Širca Roš, poroka. Foto: Facebook

Ota Širca Roš, poroka. Foto: Facebook

Ota in njen izvoljenec Borut sta imela julija 2012 sanjsko poroko v čudovitem okolju italijanskega Števerjana. Z njima se je njune poročne zaobljube veselilo več kot 100 svatov. Pred poroko sta se sicer poznala že dolgih 14 let, vendar sta se zaljubila le dobro leto pred tem, ko je izvoljenec Oto zasnubil v pravljičnem Rimu.

Zaljubljena zakonca sta sicer znana po svojih vsakoletnih potovanjih v daljne kraje, ko sta obiskala številne eksotične kraje. Njuno potovalno ljubezen pa bo sedaj bržkone zamenjala ljubezen in pozornost, ki ju bosta namenila svojemu prvorojencu.

A. D.