Pritlikavi ruski zvezdnik obtožen mučenja svoje mačke

Zvezdnik socialnih omrežij Hasbulla Magomedov.

Pritlikavi ruski Instagram zvezdnik Hasbulla Magomedov, MMA promotor, imenovan tudi “Mini Khabib”, je najbolj znan po svojem otroškem obrazu, miniaturni postavi in razkošnem življenjskem slogu. Nazadnje tudi, da je mučil svojo mačko.

Ruski zvezdnik iz Dagestana, 20-letni “Mini Khabib” Hasbulla Magomedov, ima na Instagramu sedem milijonov sledilcev. Njegovi oboževalci ga poznajo po pritlikavi postavi in visokem glasu, kar je posledica prirojene genetske motnje, ter po otroškem obrazu. Zaslovel je tudi kot MMA promotor, poroča The Sun.

Nekateri ga po slavnem ruskem borcu imenujejo kar “Mini Khabib”. Znan je tudi po izjemno razkošnem življenjskem slogu, luksuznih avtomobilih, zasebnih letalih itd. Viralen je postal leta 2021 na Tik Toku in od tedaj je nepogrešljiv zvezdnik družbenih omrežij.

Socialna omrežja so mu prinesla slavo in denar
Na številnih fotografija lahko vidimo, kako nosi stilno oblikovana oblačila in drag nakit. Nazadnje pa je sledilce razjezil s svojim nasilnim obnašanjem do mačka, ki ga je grobo vlekel za uho, ga tepel in nadiral v ruščini, dokler mačka ni pobegnila. Zaradi vsesplošnega zgražanja sledilcev se je Hasbulla opravičil z besedami, da ima rad mačke, vendar ga te včasih ne ubogajo, zato jih mora “kulturno kaznovati”. Dodal je še, da ne razume jeze sledilcev, saj ni želel narediti nič slabega.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Domen Mezeg