fbpx

Prva dama ZDA Melania Trump “ukradla šov” s svojo rumeno obleko

Foto: youtube

Žena ameriškega predsednika Donalda Trumpa Melania je osupnila občinstvo, ko se je na gala prireditvi v New Yorku pojavila v rumeni obleki Christiana Diorja.

Donald Trump je na gala prireditvi sprejel avstralskega premierja Malcolma Turnbulla, ameriškega predsednika pa je spremljala žena Melania. Prireditve se je udeležilo okrog 700 povabljenih gostov, seveda ni manjkal niti častni gost, avstralski premier. To je bilo sicer prvo uradno potovanje Trumpa v New York, odkar je postal predsednik. Navzoči pa so predsedniški par pozdravili z bučnim aplavzom. Melania je med prireditvijo nadvse blestela, njen obraz je ves čas krasil nasmeh.

Foto: youtube

Melania si je za to priložnost omislila asimetrično obleko, ki je v pasu nekoliko zožana, z ramen pa plapola pas v istem odtenku. Seveda je poskrbela, da je bila do zadnje podrobnosti urejena tudi njena frizura – presodila je, da ohlapni valoviti lasje čudovito dopolnjujejo njeno kreacijo. Express piše, da je bil popoln tudi njen make-up: svetlo rdeča šminka in temno “smoky” senčilo za veke.

Foto: youtube

Omenjeni portal še piše, da izbira barve njene obleke ni bila tako naključna, kot bi morda mislili. Rumena je namreč ena od nacionalnih barv Avstralije, s tem pa je na svoj način počastila gala večer, posvečen avstralskemu predsedniku vlade.

Za Donalda predvsem deloven večer
Za Donalda pa je bil to predvsem deloven večer, saj je v sporočilu za javnost razkrito, da sta oba naroda, tako Američani kot Avstralci, obsodila provokacije Severne Koreje, ki grozi z jedrsko vojno in ogroža svetovne narode.

Marjanca Scheicher