fbpx

Razuzdanost, ki uničuje odnose: Angleški nogometaš si je kmalu po zaroki privoščil elitno prostitutko, ta ga je razkrinkala!

Foto: Instagram

Angleški mediji so se razpisali o tem, da je nogometaš Premier lige Saido Berahino prevaral svojo zaročenko z elitno escort prostitutko za 5 tisoč angleških funtov. Kljub temu, da se je nogometaš angleškega kluba Stoke City nedavno zaročil s 26-letno Stephanie Christoforou, je žensko na poziv pripeljal na skupni dom v Birminghamu, pred varanjem pa naj bi pokril sliko, na kateri je bila njegova zaročenka. 

Elitna spremljevalka, s katero je angleški nogometaš prevaral svojo zaročenko, je na njegovo nesrečo spregovorila za Sun in povedala, da je pred začetkom spolnega odnosa sliko zaročenke, ki se je nahajala ob postelji, postavil z glavo navzdol. “Bil je pijan in jaz sem bila pijana, zato nisva ostala dolgo pokonci,” je povedala in dodala, da je trajalo okrog pet minut. Povedala je, da je Berahino naslednje jutro moral na trening, zato jo je na poti odložil na železniški postaji. Po besedah prostitutke sta se najprej srečala ob pijači, nato pa ji je po preživeti skupni noči na bančni račun nakazal 5 tisoč angleških funtov.

Nogometaš s svojo zaročenko. (Foto: Instagram)

Zaročenka noč preživela z družino
Christoforouejeva je generalna direktorica ekskluzivnega koktejl bara v Birminghamu, ki je najbolj priljubljen med nogometaši. Daily Mail poroča, da je po objavi novice noč preživela v družinskem domu s starši, pri tem pa ni spremenila statusa zaročena na družbenem omrežju Facebook. Nogometaševi predstavniki zaenkrat še niso objavili izjave za javnost.

Foto: Instagram

N. Ž.