fbpx

Šarčev svetovalec ostal brez barke: pomagajte mu jo najti

Matej Špehar (Foto: Fb)

Znanec, ki nam je vsako poletje za nekaj dni rental svojega Grašota 23, ga je letos prodal. Obrnil net na glavo in vse je zasedeno, iščem barko tipa Grašo/Damor med 7 in 8m. Kakšen namig kam se še obrniti, da odplujem v prihodnjem tednu, lahko tudi privat? Ne gre za nobeno avanturistično pijančevanje z vojsko veselih frendov, zgolj žena in jaz, ki plovem s takimi barkicami penzionistično že zadnjih 20 let, večinoma Kornati in okolica. Hvala za namige,” je svetovalec Marjana Šarca Matej Špehar zaprosil na portalu ljubiteljev navtike.

Svetovalec Marjana Šarca Matej Špehar je tik pred dopustom ostal brez priljubljene barke, saj jo lastnik prodal, prihodnji teden pa bi rad že odplul. Zato je na Facebook portalu ljubiteljev navtike povprašal za morebitne ponudbe. Išče polizpodrivno barko tipa Grašo ali Damor v velikost 7-8 metrov. Cena tovrstnih bark se v sezoni giblje nad 300 evrov dnevno.

Pri tem je poudaril, da ne gre za nobeno “avanturistično pijančevanje z vojsko veselih frendov”, temveč gre v dvoje – z ženo. Plul bi penzionistično, se pravi počasi, okoli Kornatov. V uredništvo pozivamo vse lastnike, ki bi mu lahko pomagali, naj ga kontaktirajo.

Sara Kovač