Sin milijarderskega oligarha se je po ločitvi od hčerke predsednika Azerbajdžana poročil z osupljivo rusko manekenko

Foto: twitter

38-letni Emin Agalarov, sin milijarderja, se je na razkošni slovesnosti poročil z osupljivo manekenko Aleno Gavrilovo. Njegov oče, 62-letni Aras Agalarov, oligarh azerbajdžansko-ruskega porekla, pri poroki ni bil prav nič skopuški.

Emin je svojo zvestobo 14. julija obljubil 31-letni lepotici na posestvu svojega očeta, blizu Moskve. Pred tremi leti pa je zapustil oziroma se ločil od hčere predsednika Azerbajdžana. Srečni par se je vzel ob sončnem zahodu v družbi okoli 200 gostov. Ženin je takoj po tem na spletu delil posnetke in fotografije velikega dne in tako svetu pokazal svojo lepo nevesto v beli obleki.

Njuna pravljica se je začela ob jezeru na čudovitem posestvu, kjer je bilo vse okrašeno s cvetjem. Mladoporočenca so gostje posipali z vrtnicami, ko sta se sprehodila do oltarja. Tudi oni niso ostali ravnodušni in so fotografije delili na socialnih omrežjih, med njimi znana ruska pevka Anita Tsoy, ki je objavila fotografiji, na katerih si nadeneta prstana in se prvič poljubita.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Emin Agalarov je poslovnež in glasbenik, ki piše in tudi poje pesmi v angleščini in ruščini. Njegova glasba je izjemno priljubljena tako v Azerbajdžanu kot Rusiji. Bil je poročen z Leylo Aliyevo, hčerko predsednika Azerbajdžana Ilhama Aliyeva, a sta se ločila leta 2015, kljub temu, da imata dvojčka. Leta 2016 je začel razmerje z Gavrilovo in jo tudi predstavil svojim staršem. Ruska manekenka se je rodila v jugovzhodnem ruskem mestu Saratov in svojo kariero ustvarila že kot najstnica po zmagi na lokalnem lepotnem tekmovanju. Svojo slavo je začela iskati v Moskvi, kjer je spoznala oligarha Roustama Tarika, ustanovitelja Ruske vodke, ki se je ločil od žene, da bi se poročil z Gavrilovo – tudi onadva imata sina. A nova pravljica Gavrilove in Agalarova se šele začenja.

Foto: Twitter

A. G.