fbpx

Siti Teater zbira sredstva za nedonošene Slojenčke

Fotografija je simbolična (Foto: STA).

Ustvarjalci predstave Še vedno mame bodo zbirali prispevke in gostili donacijsko predstavo za Slojenčke – nedonošene dojenčke. 

Igralke Vesna Pernarčič, Nina Valič, Vesna Slapar, Tijana Zinajić, Ana Urbanc, Gorka Berden in Barbara Medvešček, režiser Uroš Fürst ter scenaristka Jera Ivanc vas v četrtek 17. novembra vabijo na komedijo Še vedno mame v SiTi Teater BTC Ljubljana. Nova predstava priznanih gledaliških, filmskih in TV – ustvarjalcev je nadaljevanje hita Mame, v njej pa bo še več smeha – in še več mam.

Akcijo Slojenčki lahko podprete tako, da pošljete SMS z vsebino POROD 5 na 1919.

Slojenčki in donacijska predstava
Slojenčki so vseslovenska akcija Ultrazvočnega društva in Porodnišnice Ljubljana, s katero zbirajo sredstva za ogrevalne mizice in drugo opremo Ljubljanske porodnišnice, ki je osrednja porodna ustanova pri nas. Akcijo Slojenčki lahko podprete tako, da pošljete SMS z vsebino POROD 5 na 1919. Denarne prispevke boste lahko oddali tudi na vseh izvedbah komedije Še vedno mame na gostovanjih po Sloveniji in v SiTi Teatru BTC, ki bo 17. novembra, na svetovni dan nedonošenčkov, gostil tudi posebno predstavo, kjer bodo predstavniki kampanje nagovorili uspešna podjetja za večje donacije.

Kot pravi slogan: Slojenčki nas potrebujejo. Ob dnevu nedonošenčkov in ostalih 364 dni v letu pa jih podpirajo tudi Mame in SiTi Teater BTC.

M. P.