fbpx

Slavna igralka s ponosom razkazuje nosečniški trebušček

Anne Hathaway (foto: epa).

Oskarjevo nagrajenko z nosečniškim trebuščkom so med skakljanjem po plaži ujeli paparazzi, nato pa je na socialnem omrežju Instagram veselo novico potrdila tudi sama.

“Fotografiranje v bikinkah sicer ni v mojem stilu, vendar sem šele kasneje opazila, da me ljudje fotografirajo,” je Anne zapisala na svojem Instagram profilu. “Če že mora takšna fotografija zaokrožiti po svetovnem spletu, naj bo to vsaj fotografija, ki me osrečuje,” je še zapisala igralka, dodala pa je tudi, da je bila posneta z njenim dovoljenjem.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Fotografija, na kateri Hathaway teka po plaži z nosečniškim trebuhom, je prejela več kot 280 tisoč všečkov in več kot sedem tisoč komentarjev. “Zelo si prikupna, dobrodošla v klub mamic!” ji je med mnogimi drugimi čestitala Emily Evans.

Navdušena nad starševstvom
33-letna igralka je vseskozi navdušeno govorila o starševstvu. V eni izmed ameriških televizijskih oddaj je že pred časom povedala, da se veseli otrok.

Govorice o nosečnosti so se pojavile že septembra, ko je Anne že kazala prve znake napetega trebuščka. Sicer pa je bil še isti mesec zaključen projekt njenega najnovejšega filma The Intern.

N. K.