fbpx

Slavni filmski par po 15 letih zaljubljen kot še nikoli

Foto: Instagram

Slavni filmski par – Catherine Zeta-Jones in Michael Douglas – praznuje 15. obletnico poroke. V času zakona so se pojavljale številne ovire. »Težava v filmskem poslu je ravno to, da vse zadeve postanejo javne,« je povedal igralec. Kljub starostni razliki in hudim preizkušnjam je ljubezen med njima zopet zaživela.

Zakonca sta sicer v svojem zakonu prebodila precej težke čase, saj je Michael prebolel raka. Kasneje sta šla za kratek čas celo narazen. Vsi težki trenutki pa so očitno njun zakon le še bolj utrdili, saj eden izmed svetovno najbolj znanih parov kljub precejšnji starostni razliki izgleda srečnejši kot kdajkoli prej.

Našla sta se po zaslugi Dannyja DeVita
Catherine in Michael sta se spoznala po zaslugi skupnega prijatelja Dannyja DeVita na filmskem festivalu v Franciji leta 1998. Kljub temu da je starostna razlika med zvezdnikoma kar 25 let, sta ljubezensko zvezo potrdila že dve leti kasneje. Zakonca sta uživala srečno življenje in nadaljevala vsak svojo filmsko kariero vse do leta 2012, ko je Michael zbolel za rakom. Leto kasneje ga je dokončno premagal, vendar težavam ni bilo videti konca. Nekaj let kasneje sta šla s Catherine za nekaj mesecev celo narazen.

»Težava v filmskem poslu je ravno to, da vse zadeve postanejo javne. Catherine ljubim tako močno kot še nikoli prej. In upam, da so čustva obojestranska,« je povedal Michael za ameriški Hello. Priznal je tudi, da sta prebrodila zakonske težave, kar je od obeh zahtevalo veliko truda in energije.

N. K.