Slavni pop zvezdnik ima hudo konkurenco – poglejte, kako pleše 7-letnik

Foto: Facebook

John Filip Bughou s Filipinov na prvi vtis morda ne deluje kot otroški zvezdnik. A ko boste videli, kako 7-letnik pleše, boste razumeli, zakaj imajo zvezdniki, kot so Justin Bieber in privlačna Beyonce, hudo konkurenco.

Deček, ki nastopa pod umetniškim imenom Balang, je v javnosti zaplesal na številne svetovne hite, nazadnje pa je največ pozornosti pritegnil domači posnetek, v katerem je “zamigal” na Biebrovo pesem Sorry.

Balang ima neverjeten občutek za ritem. S svojimi neverjetnimi plesnimi koraki je postal tako popularen, da ga je kot gosta v svojo oddajo povabila tudi Ellen DeGeneres. Ta je bila nad njegovim nastopom naravnost navdušena.

Sedemletnik pa v pogovorni oddaji ni nastopil prvič. Od njegovega prvega nastopa se je marsikaj spremenilo. Ima kup oboževalcev, ki se želijo z njim fotografirati. Poleg treniranja plesa deček poučuje tudi zumbo, za kar prejema tudi plačilo. Ellen je med drugim povedal, da je prislužen denar investiral v novo kolo, s pomočjo katerega skrbi za redno rekreacijo.

N. K.