fbpx

Abel Gigli ni več član Maribora

Abel Gigli zapušča NK Maribor (foto: NK Maribor).

Pričakovana novica iz Ljudskega vrta – Abel Gigli ni več član vijoličastih. 25-letni branilec, ki je prišel v Maribor kot zamenjava za Brazilca Arghusa, je v jesenskem delu sezone zelo razočaral, zdaj pa je Maribor z njim dokončno prekinil pogodbo.

Italijanski branilec je v dresu Maribora odigral 13 tekem, a pustil zelo slab vtis. Tudi na začetku koledarskega leta se Mariborčanom ni priključil na začetku priprav, kar je dalo slutiti, da je njegova prihodnost v Ljudskem vrtu močno vprašljiva.

Pride še en branilec?
Abel Gigli je bil pred prihodom v Maribor član Parme, ki ga je v prejšnji sezoni posodila v Gorico, od koder je nato odšel k državnim prvakom, s katerimi je na začetku sezone podpisal dveletno pogodbo. Štajerci imajo v zadnjem času že tako ali tako največ težav ravno v zadnji vrsti, a se za spomladanski del sezone v kader po poškodbi vrača Aleksander Rajčevič, Maribor pa je v svoje vrste pripeljal še Brazilca Rodriga Defendija. Zlatko Zahovič želi moštvo okrepiti še z enim napadalcem, a je glede na to, da je prestopni rok že mimo, edina možnost prost igralec.

R. V.