Afera v Mariboru: Agim Ibraimi suspendiran!

Agim Ibraimi je bil v zadnjih sezonah ključni igralec Maribora (foto: facebook).

Kljub temu da je Maribor v soboto zmagal, v nedeljo pa za povrh dobil še darilo Olimpije, ki je samo remizirala, je glavna tema pogovorov v Mariboru makedonski igralec vijoličastih – Agim Ibraimi. Slednji je v petek predčasno zapustil karanteno in bil s strani kluba suspendiran zaradi afere.

Vsi navijači vijoličastih so se spraševali, kje je Agim Ibraimi in danes jim je ravno on na svojem Facebook profilu iskreno povedal, kaj se dogaja. Pred izjemno težkim zaključkom sezone Maribor torej ostaja brez enega izmed svojih najboljših nogometašev v zadnjem obdobju.

Bil je izgnan!
“Človek zmore biti močnejši od zunanje usode in vsak dan stoji pred odločitvijo, ali bo iz svojega trpljenja naredil notranji mir. Preden si ustvarite svoje mnenje, želim pojasniti, da sem bil v to dejanje prisiljen in da sem bil na najbolj nizkoten način pregnan iz karantene s strani enega človeka. Lp, Agim Viola,” je na svojem Facebook profilu zapisal Ibraimi, in lahko rečemo, da je znova razdelil navijače Maribora. Kdo je ta oseba, ki jo je omenjal, Ibraimi ni znano. Na vse skupaj se je odzval tudi eden in edini Zlatko Zahović in dejal: “Primer sodi med naše interne zadeve in v skladu z dosedanjimi načeli NK Maribor bomo tudi v tem primeru vse reševali znotraj družine.” Sodeč po odzivih mariborskih navijačev priljubljenost Zahovića v zadnjih mesecih močno pada. Več znanega o primeru Ibraimi bo v prihodnjih dneh.

Zapis Ibraimija na facebooku (foto: facebook/Agim Ibraimi).

Zapis Ibraimija na facebooku (foto: facebook/Agim Ibraimi).

G. V.