Anže Kopitar ostal brez All-starsa

Foto: epa

Najboljši slovenski hokejist vseh časov Anže Kopitar je ostal brez nastopa na tekmi zvezd. Vodstvo tekmovanja ga namreč ni uvrstilo med 40 izbrancev, ki bodo igrali na All-starsu. Kopitar tako ostaja pri treh All-starsih.

Potem ko smo že pisali, da Anžeta Kopitarja vodstvo tekmovanja najbrž ne bo izbralo med tiste, ki bodo nastopili na tekmi zvezd, se je to zdaj tudi uresničilo. Vodstvo lige je namreč objavilo seznam igralcev, ki bodo igrali na letošnjem All-starsu, a na seznamu ni našega najboljšega hokejista.

Kopitar ostaja pri treh nastopih na All-stars
Najprej so navijači izglasovali štiri kapetane, ki bodo vodili svoje ekipe. Atlantsko ekipo bo vodil Jaromir Jagr, metropolitansko Aleksander Ovečkin, centralno Patrick Kane ter pacifiško, iz katere prihaja tudi Kopitar, John Scott. Prav ob izboru slednjega je bilo vodstvo lige precej zgroženo, saj ne gre za enega boljših hokejistov, temveč za moža, ki se pretepa in opravlja umazano delo. Za igro 3 : 3 je vodstvo tekmovanja iz Kopitarjevega kluba izbralo vratarja Jonathana Quicka in Drewa Doughtyja. Anže Kopitar tako ostaja pri treh nastopih na All-starsih (2008, 2011, 2015).

All-stars lige NHL bo 31. januarja v Nashvillu.

R. V.