fbpx

Atletico Madrid želi Kevina Kampla, Nemci ga ne dajo

Kevin Kampl (desno) bo kot vse kaže ostal v Bayerju (foto: epa).

Atletico Madrid, v vratih katerega blesti Jan Oblak, želi v svoje vrste pripeljati še Kevina Kampla, a so Nemci odločni, da Kampla ne bodo prodali. Kevin Kampl po povratku v Bayer spet kaže izjemne predstave, toda Španci se zdijo zelo zagreti.

Kevin Kampl se je pred začetkom letošnje sezone vrnil v ‘svoj’ Bayer Leverkusen, v katerem se je naučil nogometnih korakov. Po ne najbolj uspešni avanturi pri Borussii Dortmund slovenski reprezentant spet igra kot prerojen in to – kot poroča nemški Bild – je zbudilo zanimanje Madridčanov.

Nemci o prodaji Kempla ne želijo niti slišati
“Ne, hvala. To definitivno ni tema,” je morebiten pogovor o možnosti prodaje Kampla zavrnil športni direktor Leverkusna Rudi Völler, in dodal: “To, kar velja za Chicharita in Christopha Kramerja, velja tudi za Kampla. Nikogar ne bomo prodajali. Kevin je zadovoljen pri nas in mi smo zadovoljni z njim. Potrebujemo ga.” Da zanimanje obstaja, a da je verjetnost prestopa majhna, pa je za nemški časopis potrdil tudi Kamplov agent Michael Ruhnau: “Slišali smo se, to drži. Laska mu zanimanje. O tem sem takoj obvestil Völlerja in direktorju Atletica tudi povedal, da je Kevin 1000-odstotno zadovoljen v Leverkusnu.

Kevin Kampl je letos za Bayer Leverkusen odigral 24 tekem in dosegel 2 zadetka in zdi se, da je to spet tisti stari Kampl, ki smo ga poznali, ko je še igral v dresu Salzburga.

R. V.