fbpx

Beckham bi pripeljal Ibrahimovića

Zlatan Ibrahimović in David Beckham sta bila pri PSG-ju soigralca (foto: epa).

David Beckham je od ameriške nogometne lige MLS dobil dovoljenje, da v Miamiju odpre nogometni klub, nekdanji angleški reprezentant pa je takoj začel razmišljati o možnih okrepitvah. Prvi mu je na misel prišel švedski reprezentant Ibrahimović.

David Beckham je jesen svoje kariere preživel v ameriški profesionalni ligi nogometa MLS. Čeprav se je med premorom v ZDA vedno vračal tudi v Evropo, kjer je bil tudi soigralec Zlatana Ibrahimovića, pa se je Anglež leta 2013 upokojil. Zdaj odpira nogometni klub v Miamiju.

Beckham potrebuje še tri leta, preden bo klub tekmoval
David Beckham, ki je najbolj prepoznaven obraz nogometa v ZDA, se je odločil, da bo skupaj z investitorji odprl nogometni klub v Miamiju. Od lige MLS je dobil dovoljenje za odprtje kluba, zdaj pa se pripravlja načrt za gradnjo stadiona. “Dobili smo dovoljenje, da zgradimo stadion, za kar bomo potrebovali tri leta,” je za švedski časopis Aftonbladet dejal Beckham.

Prva želja je Ibrahimović
Čeprav Beckhamov klub še niti ni ustanovljen in sploh še nima domovanja, pa je nekdanji nogmetaš Manchester Uniteda, Real Madrida, La Galaxyja, Milana in PSG-ja že začel razmišljati o okrepitvah: “Če bo Ibrahimović še vedno aktiven, potem si ga želim takoj kupiti. Fizično je izjemno močan, zato je mogoče prav vse,” je za švedski časopis dejal 40-letni Anglež. Zlatan Ibrahimovič bo čez tri leta star že 37 let, a zaenkrat ni skrbi, da tudi takrat ne bi bil v odlični formi. V letošnji sezoni je eden najboljših napadalcev na svetu zabil že 17 golov.

R. V.